Browse by category

Janna Rijpma wijngids

Door Qeuze redactie in Wijnen & Champagne, Algemeen nieuws
Lees meer

101 favoriete wijnen van wijnexpert Janna Rijpma. Een echte aanrader voor vrouwen (en natuurlijk ook mannen die van een heerlijk glas wijn houden). Dit prachtig vormgegeven boek neemt je mee in de totale beleving van een wijn en dat is niet alleen het uiterlijk van de fles.

Proef de Lente

Door Qeuze redactie in Evenementen
Lees meer

De lente komt eraan en dat vieren we bij Qeuze op 23 maart met een smaakvolle proeverij van de nieuwe smaken. Een mooi moment voor nieuwe inspiraties, heerlijke lente en zomer wijnen, ambachtelijke delicatessen en een gezellige business borrel.

Borreltips voor Pasen

Door Qeuze redactie in Delicatessen
Lees meer

Het aftellen is begonnen: Binnenkort is het weer Pasen. Wat moeten we allemaal in huis halen om iedereen te laten genieten van een hapje en een drankje ? Wij hebben een aantal leuke culinaire tips voor de perfecte borrel.

Wat is een amfora wijn?

Door Qeuze redactie in Wijnen & Champagne
Lees meer

Onlangs kregen wij de vraag wat een Amfora wijn is ? Nu vind ik dit een hele bijzondere vraag, omdat Amfora gebruikt wordt in een aantal van onze topwijnen, wat betekent dat de interesse in hoogwaardige kwalitatieve wijnen stijgt. 

All you need is…. een Gin & Tonic

Door Qeuze redactie in Dranken
Lees meer

14 Februari, het moment dat je  jezelf van de romantische kant kan laten zien ( mocht je dat niet al het hele jaar doen ). Je kan natuurlijk een bos rode rozen, een doosje chocolade of een kaartje laten bezorgen. Maar de echte cupido’s maken een cocktail dat zeker in de smaak zal vallen. Wij onderzochten de lekkerste Gin & Tonic cocktails voor Valentijnsdag. 

Toch teveel drank gedronken ? Hier wat tips tegen de kater

Door Qeuze redactie in Wijnen & Champagne, Dranken, Algemeen nieuws
Lees meer

Carnaval, verjaardag, feestje, avondje stappen…. Hoe zorg je ervoor dat je ook de dag erna weer fris en fruitig bent. Wij zochten uit wat de beste tips zijn tegen de kater. Ja, de beste tip is natuurlijk minder te drinken. Maar mocht het dan toch een keer gebeuren dan kan je er zeker iets tegen doen.

De wereld van Tess Posthumus

Door Qeuze redactie in Dranken
Lees meer

Het begon allemaal als barvrouw bij Door 74 in Amsterdam. Inmiddels heeft Tess het studentenleven ingeruild en reist ze heel de wereld rond om haar cocktails te bereiden. En wie een show met vliegende flessen gaat verwachten komt teleurgesteld thuis. Tess gelooft daar namelijk niet in, het gaat tenslotte om het eindresultaat. 

Sauzen van de chef by Saus.guru

Door Qeuze redactie in Delicatessen
Lees meer

Sauzen voor chefs door chefs. In 2015 besloten twee professionele koks om een ​​sausbedrijf te starten. Een bedrijf dat de beste sauzen levert op basis van hun jarenlange kookervaring, culiniaire reizen en passie voor smaken. De verkopen in Nederland waren ook een schot in de roos en voordat ze het wisten hadden ze meer dan 900 verkooppunten in 4 landen.

Olijfolie met eigen logo

Door Qeuze redactie in Delicatessen, Algemeen nieuws
Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau om aan uw relaties te geven of als eindejaarspromotie? Qeuze heeft nu het ultieme cadeau. Samen met i’TRE olijfolie hebben we een mogelijkheid om de fles aan te passen met uw logo of tekst.

Koop je wijnen met de VVV cadeaubon

Door Qeuze redactie in Algemeen nieuws
Lees meer

De grootste cadeaubon van Nederland is nu ook inwisselbaar bij Qeuze.com. De nieuwe cadeaucard van VVV is vanaf heden direct in te wisselen op de site. Dat is nog eens een slimme Qeuze.

Recent post Previous post