Browse by category

Zonnige drankjes

Door Qeuze redactie
Lees meer

Eindelijk mogen we nu echt van de lente gaan genieten, het mooie weer is onderweg. Maar wat hoort er bij een zomerse dag? Inderdaad, zonnige drankjes om buiten op het terras van te genieten. Wij hebben een aantal favorieten voor je onder elkaar gezet.

Wat drinken we met Koningsdag ?

Door Qeuze redactie in Dranken, Algemeen nieuws
Lees meer

Vrijdag 27 April vieren we weer massaal Koningsdag. Traditioneel beginnen we de dag natuurlijk met de oranje tompoezen, aansluitend gaan we met z’n allen naar de rommelmarkt en bekijken we de plaatselijke activiteiten. Maar vanaf 14:00 uur begint het feest pas echt. Dan verzamelen we bij de lokale terrassen en proosten op de Koning en Koningin.

Prowein 2018 Düsseldorf

Door Qeuze redactie in Wijnen & Champagne, Evenementen, Algemeen nieuws
Lees meer

Prowein is wereldwijd een uniek wijn evenement. Met meer dan 60.000 bezoekers en 6.870 exposanten is er geen enkel ander wijn event dat zo'n groot aanbod heeft in wijn leveranciers als de prowein in Düsseldorf. Reden genoeg voor Qeuze om jaarlijks een bezoek te brengen aan deze beurs. Dat wordt heel veel proeven en natuurlijk ook weer uitspugen.

Janna Rijpma wijngids

Door Qeuze redactie in Wijnen & Champagne, Algemeen nieuws
Lees meer

101 favoriete wijnen van wijnexpert Janna Rijpma. Een echte aanrader voor vrouwen (en natuurlijk ook mannen die van een heerlijk glas wijn houden). Dit prachtig vormgegeven boek neemt je mee in de totale beleving van een wijn en dat is niet alleen het uiterlijk van de fles.

Proef de Lente

Door Qeuze redactie in Evenementen
Lees meer

De lente komt eraan en dat vieren we bij Qeuze op 23 maart met een smaakvolle proeverij van de nieuwe smaken. Een mooi moment voor nieuwe inspiraties, heerlijke lente en zomer wijnen, ambachtelijke delicatessen en een gezellige business borrel.

Borreltips voor Pasen

Door Qeuze redactie in Delicatessen
Lees meer

Het aftellen is begonnen: Binnenkort is het weer Pasen. Wat moeten we allemaal in huis halen om iedereen te laten genieten van een hapje en een drankje ? Wij hebben een aantal leuke culinaire tips voor de perfecte borrel.

Wat is een amfora wijn?

Door Qeuze redactie in Wijnen & Champagne
Lees meer

Onlangs kregen wij de vraag wat een Amfora wijn is ? Nu vind ik dit een hele bijzondere vraag, omdat Amfora gebruikt wordt in een aantal van onze topwijnen, wat betekent dat de interesse in hoogwaardige kwalitatieve wijnen stijgt. 

All you need is…. een Gin & Tonic

Door Qeuze redactie in Dranken
Lees meer

14 Februari, het moment dat je  jezelf van de romantische kant kan laten zien ( mocht je dat niet al het hele jaar doen ). Je kan natuurlijk een bos rode rozen, een doosje chocolade of een kaartje laten bezorgen. Maar de echte cupido’s maken een cocktail dat zeker in de smaak zal vallen. Wij onderzochten de lekkerste Gin & Tonic cocktails voor Valentijnsdag. 

Toch teveel drank gedronken ? Hier wat tips tegen de kater

Door Qeuze redactie in Wijnen & Champagne, Dranken, Algemeen nieuws
Lees meer

Carnaval, verjaardag, feestje, avondje stappen…. Hoe zorg je ervoor dat je ook de dag erna weer fris en fruitig bent. Wij zochten uit wat de beste tips zijn tegen de kater. Ja, de beste tip is natuurlijk minder te drinken. Maar mocht het dan toch een keer gebeuren dan kan je er zeker iets tegen doen.

De wereld van Tess Posthumus

Door Qeuze redactie in Dranken
Lees meer

Het begon allemaal als barvrouw bij Door 74 in Amsterdam. Inmiddels heeft Tess het studentenleven ingeruild en reist ze heel de wereld rond om haar cocktails te bereiden. En wie een show met vliegende flessen gaat verwachten komt teleurgesteld thuis. Tess gelooft daar namelijk niet in, het gaat tenslotte om het eindresultaat. 

Recent post Previous post