Browse by category

Toch teveel drank gedronken ? Hier wat tips tegen de kater

Door Qeuze redactie in Wijnen & Champagne, Dranken, Algemeen nieuws
Lees meer

Carnaval, verjaardag, feestje, avondje stappen…. Hoe zorg je ervoor dat je ook de dag erna weer fris en fruitig bent. Wij zochten uit wat de beste tips zijn tegen de kater. Ja, de beste tip is natuurlijk minder te drinken. Maar mocht het dan toch een keer gebeuren dan kan je er zeker iets tegen doen.

De wereld van Tess Posthumus

Door Qeuze redactie in Dranken
Lees meer

Het begon allemaal als barvrouw bij Door 74 in Amsterdam. Inmiddels heeft Tess het studenten leven ingeruild en reist ze heel de wereld rond om haar cocktails te bereiden. En wie een show met vliegende flessen gaat verwachten komt teleurgesteld thuis. Tess geloofd daar namelijk niet in, het gaat ten slotte om het eind resultaat. 

Sauzen van de chef by Saus.guru

Door Qeuze redactie in Delicatessen
Lees meer

Sauzen voor chefs door chefs. In 2015 besloten twee professionele koks om een ​​sausbedrijf te starten. Een bedrijf dat de beste sauzen levert op basis van hun jarenlange kookervaring, culiniaire reizen en passie voor smaken. De verkopen in Nederland waren ook een schot in de roos en voordat ze het wisten hadden ze meer dan 900 verkooppunten in 4 landen.

Olijfolie met eigen logo

Door Qeuze redactie in Delicatessen, Algemeen nieuws
Lees meer

Op zoek naar een uniek cadeau om aan uw relaties te geven of als eindejaarspromotie? Qeuze heeft nu het ultieme cadeau. Samen met i’TRE olijfolie hebben we een mogelijkheid om de fles aan te passen met uw logo of tekst.

Koop je wijnen met de VVV cadeaubon

Door Qeuze redactie in Algemeen nieuws
Lees meer

De grootste cadeaubon van Nederland is nu ook inwisselbaar bij Qeuze.com. De nieuwe cadeaucard van VVV is vanaf heden direct in te wisselen op de site. Dat is nog eens een slimme Qeuze.

Welke wijn drinken we met kerst?

Door Qeuze redactie in Wijnen & Champagne
Lees meer

De maand november loopt ten einde, dit betekent dat de feestdagen- stress langzaam aan binnen komt bij iedereen. Gourmetten of uit eten ? Zelf koken of worden we uitgenodigd? Maar misschien wel de belangrijkste vraag: Welke wijn drinken we met kerst?

Pop-up wijnbar

Door Qeuze redactie in Evenementen
Lees meer

De week van 6 t/m 10 november 2017 stond geheel in het teken van de eindejaarsgeschenken. Diverse zakelijke klanten hebben kunnen genieten van een unieke proeverij. De Senslounge was voor deze gelegenheid omgetoverd tot een echte Pop-up wijnbar waarbij de gasten getrakteerd werden op een heerlijke lunch met bijpassende wijnen en dranken.  

Hotspot: Toon mode in IJsselstein

Door Qeuze redactie in Hotspots
Lees meer

TOON Men & Women wear is een dames- en herenmode zaak die vanaf 2008 zijn deuren heeft geopend in de historische binnenstad van IJsselstein. Door de gevarieerde collectie van nationale en internationale merken bieden ze de modebewuste man en vrouw de gelegenheid om er eigentijds en stijlvol uit te zien! 

Niet weer een wokpan als Kerstgeschenk

Door Qeuze redactie in Delicatessen, Algemeen nieuws
Lees meer

De stress van de kerstpakketten is weer begonnen. Wat geven we dit jaar aan onze klanten, relaties en collega’s als Kerstcadeau? Natuurlijk kan je in deze tijd niet meer aankomen met een wokpan of gourmet set. Maar wat kiezen we dan?  Qeuze zocht het uit.  

Scary cocktails voor Halloween

Door Qeuze redactie in Dranken
Lees meer

Versierde pompoenen, skeletten, kinderen langs de deuren met “Trick or Treat”. We spreken natuurlijk over Halloween. Een feest wat in populariteit steeds meer toeneemt. Het is een jaarlijks terugkomende feestdag dat gevierd wordt op 31 oktober. Maar wat drinken we erbij ?

Recent post Previous post