Browse by category

Binnenkijken bij innovatief familiebedrijf Nolet Distillery

Door Annick Bakker in Dranken, Hotspots
Lees meer

Bij Qeuze werken we al een tijdje met een aantal producten van Nolet Distillery, maar recent werden onze smaakpapillen opgefrist toen we op een evenement de nieuwste productlijn, de Ketel One Botanical, te proeven kregen. Toen we de uitnodiging kregen om een bezoek te brengen aan de distilleerderij in Schiedam lieten we die mogelijkheid natuurlijk niet schieten.

Gember – het populairste ingrediënt van dit moment

Door Annick Bakker in Dranken, Algemeen nieuws
Lees meer

In deze blog zetten we een populair ingrediënt in de schijnwerpers. We hebben het over een voedseltrend waarvan we hier in Nederland de smaak steeds beter leren waarderen. Daardoor is deze spicy smaakmaker meer en meer terug te zien in bekende cocktails en als basisingrediënt van diverse mixers. Je ontkomt er eigenlijk niet aan om er zelf mee aan de slag te gaan. Dus zorg ook voor een smakelijke deGEMBERmaand met deze producten!

De top 10 beste kerstcadeaus en relatiegeschenken van 2019

Door Annick Bakker in Wijnen & Champagne, Dranken, Delicatessen, Algemeen nieuws
Lees meer

Het is elk jaar weer een flinke uitdaging om een origineel cadeau te vinden waarmee je de ontvanger ook daadwerkelijk verrast. We zetten daarom in deze blog onze top 10 beste, populairste, lekkerste, mooiste en origineelste geschenken onder elkaar om je te helpen bij je keuze. Uiteraard passend bij elk budget. Wil je een zakelijke bestelling plaatsen, mail dan naar zakelijk@qeuze.com.

Tokara: wijnen voor levensgenieters

Door Annick Bakker in Wijnen & Champagne
Lees meer

Sinds kort verkopen wij een selectie wijnen van het prachtige Zuid-Afrikaanse wijnhuis Tokara. Ter introductie van deze wijnen ontvingen wij onlangs Karl Lambour, general manager van Tokara, in ons proeflokaal in De Meern. Speciaal voor deze gelegenheid nodigden we een aantal van onze goede klanten uit om als eerste de wijnen te proeven.

De mooiste wijnen voor bij het kerstdiner

Door Annick Bakker in Wijnen & Champagne
Lees meer

Aan alle voorbereidingen en inkopen voor het kerstdiner ben je flink wat tijd kwijt. Daarom helpen we je graag bij de selectie van je wijnen en geven we je in deze blog een lijstje van onze topwijnen en bijpassende klassieke kerstgerechten. Zo presenteer je een kerstdiner waar de familie niet over uitgepraat raakt.

Sintspiratie: 4 originele Sinterklaascadeau’s

Door Annick Bakker in Wijnen & Champagne, Dranken, Delicatessen
Lees meer

We hoeven niet lang meer te wachten voordat de Sint en zijn pieten onze deuren langs gaan. Om Sint een beetje te helpen, hebben we alvast een paar mooie en originele geschenken voor hem uitgezocht.

Top 3 lekkerste wintercocktails van 2019

Door Annick Bakker in Dranken, Cocktailrecepten
Lees meer

Één van de grootste dranktrends van 2019 zijn cocktails. Van bier- en wijn cocktails tot vegan mocktails (non-alcoholisch) en cocktails die makkelijk thuis te maken zijn. Cocktails zijn het leukst om in goed gezelschap te drinken. Reden genoeg dus om je gasten te verrassen met één van de cocktails uit onze top 3 lekkerste wintercocktails. Of probeer ze allemaal!

Aan de BAR met Harry van Café Bolle Harry

Door Annick Bakker in Wijnen & Champagne, Algemeen nieuws
Lees meer

Dit is het eerste interview van de reeks ‘Aan de BAR met…’ waarin we bij vrienden van Qeuze aanschuiven voor een leuk gesprek onder het genot van een glas wijn uit de BAR collection. BAR collection is onze eigen selectie wijnen die we nu in de horeca, aan de zakelijke markt en ook online introduceren. We horen natuurlijk graag van hen of de wijnen in de smaak vallen!

 

Een trip door truffelland

Door Annick Bakker in Delicatessen
Lees meer

Natuurlijk bevat de titel een kleine knipoog naar een ander soort truffels. Wij willen je natuurlijk veel liever vertellen over de culinaire toepassing van truffels. We reizen denkbeeldig af naar het land van de truffel, Italië, en beantwoorden een paar prangende vragen over dit unieke product.

Hoe maak je een goede Qeuze in champagne?

Door Annick Bakker in Wijnen & Champagne
Lees meer

Vanaf september begint het bij ons te kriebelen. De zomervakantie is voorbij, de herfst staat voor de deur en we tellen vanaf 16 september 100 dagen af tot Kerst. Dé periode voor culinaire en feestelijke producten. Daar hoort champagne ook bij! Maar hoe kies je jouw favoriet? We helpen je graag.

Previous post