Webshop keurmerk

Browse by category

Wijnen bij de barbecue

Door Qeuze redactie in Wijnen & Champagne
Lees meer

We hebben weer zomerse temperaturen in Nederland, dat betekent automatisch ook dat het barbecue seizoen is begonnen. Maar welke wijn past er nou het beste bij de meest favoriete barbecuegerechten? Onze wijnspecialist heeft de 5 beste wijnen uitgezocht. 

De 10 leukste weetjes over cocktails

Door Annick Bakker in Dranken
Lees meer

Jaarlijks op 13 mei wordt wereldwijd gevierd dat de cocktail bestaat. Een goed moment om wat meer te weten te komen over deze geweldige ontdekking. Daarom hebben we voor deze blog de 10 leukste weetjes over cocktails voor je opgezocht. We garanderen je dat je na het lezen zin hebt in een lekkere cocktail.

Wijn van de maand mei: Vina Labrada Macabeo

Door Annick Bakker in Wijnen & Champagne
Lees meer

Gedurende de hele maand mei staat de Vina Labrada Macabeo op de agenda als wijn van de maand. Deze frisse witte Spanjaard past perfect bij het lenteseizoen en is ideaal bij de borrel, bij schaal- en schelpdieren en bij maaltijdsalades. Kom in deze blog meer te weten over deze wijn.

Stijlvol genieten met Black & Bianco

Door Annick Bakker in Wijnen & Champagne
Lees meer

Niet voor niets gebruikt Black & Bianco de slogan: “Have a glass of class”. Dit moderne wijnmerk is een echte eye-catcher door het opvallende zwart-witte design van de flessen en accessoires. Hierin verpakt zitten hoge kwaliteit wijnen en wijncocktails. Maak in deze blog kennis met Black & Bianco.

Botanische rum: een nieuw type rum met een unieke smaak

Door Annick Bakker in Dranken
Lees meer

Bij Qeuze praten we graag over smaak. Smaak is zelfs het belangrijkste criterium waarop wij onze producten selecteren. Bij Spirited Union Distillery staat smaak ook voorop. Ze lieten ons onlangs hun unieke botanische rum proeven en eerlijk is eerlijk; dat smaakte naar meer! Maak in deze blog kennis met deze Nederlandse start-up.

Wijn van de maand april: BAR rosé

Door Annick Bakker in Wijnen & Champagne
Lees meer

Gedurende de hele maand april staat de BAR rosé op de agenda als wijn van de maand. Deze verleidelijke rosé is licht van kleur en heeft een frisse smaak van rood zomerfruit. Het is een heerlijke wijn op het terras in de zon, maar ook bij gegrilde vis en de barbecue. Kom in deze blog meer te weten over deze wijn.

De lekkerste culinaire producten voor Pasen

Door Annick Bakker in Wijnen & Champagne, Dranken, Delicatessen, Algemeen nieuws
Lees meer

Met Pasen halen we bijzondere culinaire producten in huis en nemen we de tijd voor heerlijk eten en gezellige borrels. Ondanks dat we dit jaar met een kleiner gezelschap Pasen zullen vieren, is er geen reden om deze dag minder uitgebreid in te vullen. Laat je inspireren! En oja, met deze complete pakketten hoef je de deur niet meer uit.

Maak thuis je favoriete cocktail!

Door Annick Bakker in Dranken, Cocktailrecepten
Lees meer

“Let’s not shake hands but let’s shake cocktails!”
Nu we even geen sociaal contact mogen hebben, houden we met z’n allen wat meer vrije tijd over. We zien allerlei digitale borrels ontstaan om even met elkaar bij te kletsen. Dan is het toch tof om mee te doen met een zelfgemaakte cocktail? Vooralsnog digitaal, maar werk nu vast aan je skills zodat je straks voor al je vrienden ‘in het echie’ de lekkerste cocktails kan maken! Dit heb je daarvoor nodig…

6 heerlijke lentewijnen

Door Annick Bakker in Wijnen & Champagne
Lees meer

De zomertijd gaat dit weekend in en zorgt voor een uurtje langer licht en het zonnetje van afgelopen week zorgt voor de nodige lentekriebels. Culinair gezien verandert onze smaakvoorkeur van vol, vet en stevig naar fris, licht en fruitig. Tijd om je wijnvoorraad aan te vullen! We geven je daarom 6 tips voor de lekkerste lentewijn en bijpassende gerechten.

De beste huiswijnen tot 10 euro

Door Annick Bakker in Wijnen & Champagne
Lees meer

Er bestaat een naam voor het gevoel dat je kan bekruipen als je je wijnrek langzaam leeg ziet raken. Dit wordt ‘novinophobia’ genoemd. Gelukkig is dat gevoel makkelijk te voorkomen wanneer je standaard een aantal heerlijke huiswijnen op voorraad hebt. Vind hier een selectie van onze wijnen tot 10 euro. Zo grijp je nooit mis bij een onverwachte borrel, een spontaan etentje of wanneer er plots iets te vieren valt.

Previous post