Browse by category

Maak thuis je favoriete cocktail!

Door Annick Bakker in Dranken, Cocktailrecepten
Lees meer

“Let’s not shake hands but let’s shake cocktails!”
Nu we even geen sociaal contact mogen hebben, houden we met z’n allen wat meer vrije tijd over. We zien allerlei digitale borrels ontstaan om even met elkaar bij te kletsen. Dan is het toch tof om mee te doen met een zelfgemaakte cocktail? Vooralsnog digitaal, maar werk nu vast aan je skills zodat je straks voor al je vrienden ‘in het echie’ de lekkerste cocktails kan maken! Dit heb je daarvoor nodig…

6 heerlijke lentewijnen

Door Annick Bakker in Wijnen & Champagne
Lees meer

De zomertijd gaat dit weekend in en zorgt voor een uurtje langer licht en het zonnetje van afgelopen week zorgt voor de nodige lentekriebels. Culinair gezien verandert onze smaakvoorkeur van vol, vet en stevig naar fris, licht en fruitig. Tijd om je wijnvoorraad aan te vullen! We geven je daarom 6 tips voor de lekkerste lentewijn en bijpassende gerechten.

De beste huiswijnen tot 10 euro

Door Annick Bakker in Wijnen & Champagne
Lees meer

Er bestaat een naam voor het gevoel dat je kan bekruipen als je je wijnrek langzaam leeg ziet raken. Dit wordt ‘novinophobia’ genoemd. Gelukkig is dat gevoel makkelijk te voorkomen wanneer je standaard een aantal heerlijke huiswijnen op voorraad hebt. Vind hier een selectie van onze wijnen tot 10 euro. Zo grijp je nooit mis bij een onverwachte borrel, een spontaan etentje of wanneer er plots iets te vieren valt.

De verschillen tussen cognac, armagnac, brandy en grappa

Door Annick Bakker in Dranken
Lees meer

Gedistilleerd uit wijn, dat hebben de dranken cognac, armagnac, brandy en grappa met elkaar gemeen, maar de onderlinge verschillen in het productieproces maken dat elke drank zijn eigen unieke karakter heeft. Ondanks hun wat ouderwetse imago zien we de wijndistillaten de laatste jaren een voorzichtige comeback maken. In deze blog vertellen we je daarom graag meer over deze dranken.

Aan de BAR met Marco van Mr. Finch in Utrecht

Door Annick Bakker in Wijnen & Champagne, Dranken, Hotspots, Algemeen nieuws
Lees meer

Dit is het tweede interview van de reeks ‘Aan de BAR met…’ waarin we bij vrienden van Qeuze aanschuiven onder het genot van een glas wijn uit de BAR collection. BAR collection is onze eigen selectie wijnen die we nu in de horeca, aan de zakelijke markt en ook online introduceren. We horen natuurlijk graag van onze vrienden of de wijnen in de smaak vallen!

De lekkerste dranken voor carnaval

Door Annick Bakker in Dranken, Evenementen
Lees meer

Alaaf! Is de drank binnen? Dan kan het feest beginnen! In deze blog delen we de 11 populairste en lekkerste dranken (onder de €15,-) voor het gezelligste feest van het jaar. Waarom 11? Omdat 11 het getal is van de dwazen en de gekken. Proost!

De culinaire trends voor 2020

Door Annick Bakker in Wijnen & Champagne, Dranken, Delicatessen, Algemeen nieuws
Lees meer

Bij Qeuze zijn we het nieuwe jaar fris begonnen en we grijpen het moment graag aan om terug te blikken op de culinaire trends van 2019 en vooruit te kijken naar wat 2020 voor ons in petto heeft. Waar gaan we komend jaar onze smaakpapillen voor activeren en onze tanden in zetten? Je leest het in deze blog.

Binnenkijken bij innovatief familiebedrijf Nolet Distillery

Door Annick Bakker in Dranken, Hotspots
Lees meer

Bij Qeuze werken we al een tijdje met een aantal producten van Nolet Distillery, maar recent werden onze smaakpapillen opgefrist toen we op een evenement de nieuwste productlijn, de Ketel One Botanical, te proeven kregen. Toen we de uitnodiging kregen om een bezoek te brengen aan de distilleerderij in Schiedam lieten we die mogelijkheid natuurlijk niet schieten.

Gember – het populairste ingrediënt van dit moment

Door Annick Bakker in Dranken, Algemeen nieuws
Lees meer

In deze blog zetten we een populair ingrediënt in de schijnwerpers. We hebben het over een voedseltrend waarvan we hier in Nederland de smaak steeds beter leren waarderen. Daardoor is deze spicy smaakmaker meer en meer terug te zien in bekende cocktails en als basisingrediënt van diverse mixers. Je ontkomt er eigenlijk niet aan om er zelf mee aan de slag te gaan. Dus zorg ook voor een smakelijke deGEMBERmaand met deze producten!

De top 10 beste kerstcadeaus en relatiegeschenken van 2019

Door Annick Bakker in Wijnen & Champagne, Dranken, Delicatessen, Algemeen nieuws
Lees meer

Het is elk jaar weer een flinke uitdaging om een origineel cadeau te vinden waarmee je de ontvanger ook daadwerkelijk verrast. We zetten daarom in deze blog onze top 10 beste, populairste, lekkerste, mooiste en origineelste geschenken onder elkaar om je te helpen bij je keuze. Uiteraard passend bij elk budget. Wil je een zakelijke bestelling plaatsen, mail dan naar zakelijk@qeuze.com.

Previous post