Webshop keurmerk

VanDyck Spirits

VanDyck Spirits

Tip: Voor 16:00 besteld = vandaag verzonden (mits voorradig). Je bestelling is nu ook direct af te halen bij ons magazijn in De Meern.

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina

VanDyck Gin

VanDyck premium Gin is een fris en zeer zacht Gin, op basis van Nederlandse komkommer en rozen. De kruiden gebruikt tijdens de distillatie-proces, in combinatie met de komkommer en rose smaken, geef het zijn unieke karakter.

Vandyck benadrukt de essentie van de kwaliteit van een ingrediënt in een distillaat. Als u een sinaasappel distillaat ruikt, dan is het sinaasappel in zijn zuiverste vorm. Andere plantaardige producten zoals Vanille, Kardemom en Jeneverbessen maken van de VanDyck GIN een evenwichtige mix, zodat u kunt genieten van een product met een hoge kwaliteit. VanDyck GIN kunt u met verschillende botanicals op de gewenste smaak brengen.

Het ontstaan van Vandyck Spirits

In géén land ter wereld is de strijd tegen het water zo eeuwenoud als in Nederland. Een groot deel van Nederland ligt onder zeeniveau. Men begon al vroeg met het aanleggen van dijken. Na de aanleg van de Zeedijk werd Amsterdam niet langer geteisterd door talloze overstromingen. Amsterdam kon zich hierna ontwikkelen tot een belangrijke haven en handelsstad.

De Zeedijk behoort tot de oudste buurten van Amsterdam en werd later een uitgaansgebied voor zeelieden. De oude café’s en de winkels voor scheepsbevoorrading herinneren hier nog aan. Het merk VanDyck heeft haar naam dan ook aan deze buurt te danken. De letterlijke betekenis van de naam VanDyck is “van de Dijk”.

Amsterdam stond bekend om zijn opslag van en handel in granen. De fijnste Hollandse granen, het geavanceerde stookproces en een puur Hollands recept maken de producten van VanDyck uniek en premium. Het unieke recept dateert uit 1867 en is bij archeologische opgravingen op de Zeedijk te Amsterdam gevonden in Café In ’t Aepjen.

Maak je Gin compleet met botanicals en juiste glas

De perfect serve van een Gin & Tonic zit in een origineel cocktail glas ( tumbler of copa glas ), de juiste tonic zoals Fever Tree, veel ijs en aangevuld met bijpassende botanicals ( ook wel ginkruiden genoemd ). Bij Qeuze.com bestel je alles in 1 keer online. 

Vandyck gin online bestellen

Bestel nu online gemakkelijk en snel tegen speciale prijzen VanDyck Gins. Qeuze.com is officieel geregistreerd als online slijterij waardoor het de mogelijkheid heeft om sterke dranken aan te bieden en online te verkopen. Door de centrale ligging van ons magazijn kunt u uw bestelling ook gemakkelijk en zonder kosten ophalen in De Meern.  

Advies nodig

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met onze specialisten helpen wij u graag verder. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken zoals Vandyck gin en delicatessen. Schrijf je hier in!