Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

 

Troast

Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

13 Items

per pagina
 1. Koffiebonen proeverij (3x250g)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 21,00 Speciale prijs € 19,50
 2. Dark Roast
  TROAST koffiebonen 'INTENS GENIETEN' (3x1kg)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 80,85 Speciale prijs € 75,00
 3. Medium Roast
  TROAST koffiebonen 'LANG GENIETEN' (3x1kg)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 59,85 Speciale prijs € 55,00
 4. Medium Roast
  TROAST koffiebonen 'PUUR GENIETEN' (3x1kg)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 71,85 Speciale prijs € 67,50
 5. Medium Roast
  TROAST. koffiebonen 'GEWOON GENIETEN' (3x1kg)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 43,50 Speciale prijs € 39,50
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

13 Items

per pagina

Troast kopen

Troast is een Nederlands merk voor ambachtelijk gebrande koffie. Bij Troast ligt de focus op genieten. Elk moment, elk kopje.

Over Troast

TROAST. koffie is gemaakt voor de echte fijnproevers. Een fijnproever is iemand die verstand heeft van lekker eten en drinken en daar bovendien heel erg van kan genieten. TROAST. koffie biedt die fijnproever vier soorten koffie waar op elk moment maximaal van genoten kan worden. De naam TROAST. is ontstaan vanuit het oud-Hollandse begrip ‘een bakkie troost’. De koffie wordt dan ook gebrand op Nederlandse bodem.
Bij koffie branden komt het aan op nuance. Het is een ambacht, bijna een kunst. Een proces waarbij respect en liefde voor het product absolute voorwaarden zijn. Voordat de koffiebonen bij de branderij arriveren, is er al veel en intensief werk verricht door de telers, de oogsters, de melangeur en de transporteur; allemaal mensen die expert zijn in hun deel van het koffieproductieproces. Tijdens het branden halen we het beste uit de koffieboon naar boven. We leggen de nadruk op de specifieke eigenschappen van de boonsoort en het karakter van het gebied waar de boon geteeld is.
Uiteraard werken we bij TROAST. koffie alleen met de hoogste kwaliteit bonen, de beste apparatuur en ambachtelijke branders met liefde voor het vak. Zo kunnen we de klanten het lekkerste kopje koffie garanderen.

Troast bestellen bij Qeuze

Troast bestellen doe je natuurlijk bij Qeuze! Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt deze in een stevige verzenddoos verpakt en vervolgens tot aan je deur bezorgd door een betrouwbare verzendpartij. Heb je een specifieke vraag over je bestelling? Onze klantenservice denkt graag met je mee!

Koffie kopen als cadeau

Wij zijn gespecialiseerd in culinaire geschenkpakketten en bieden jou de mogelijkheid om Troast ook als cadeau te bestellen of verzenden. Naast onze kant-en-klare cadeaupakketten is het mogelijk om de koffie te bestellen samen met een bijpassende cadeauverpakking. Je kan je cadeau extra persoonlijk maken door er een kaartje met een eigen tekst aan toe te voegen.

Op de hoogte blijven van Troast?

Wil je meer weten over Troast, het assortiment en de mogelijkheden? Schrijf je onderaan onze website in voor onze nieuwsbrief.