Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Maak het persoonlijk met een kaartje |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |    Klantenservice          

 

Monin

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Monin kopen

Monin is een Franse producent van siropen en andere dranken. Inmiddels verkopen ze 150 verschillende smaken, gemaakt van natuurlijke ingrediënten en op vele manieren toepasbaar.

Over Monin

In 1912 begon een 19-jarige ondernemer genaamd Georges Monin met de verkoop van merkwijnen en gedistilleerde dranken waarbij hij de slogan "Passie voor kwaliteit" koos. Met paard en wagen trok hij de daaropvolgende jaren door het land. Het bedrijf is nooit afgedwaald van het motto van de oprichter. Tegenwoordig is de verkoop uitgebreid naar 150 verschillende landen en staat de derde generatie aan het roer. Monin is daarmee marktleider in premium siropen, sauzen en drankconcentraten voor cocktails, koffie en culinaire toepassingen in de keuken. Het is een vertrouwd merk bij bartenders en barista's over heel de wereld door het uitgebreide en kwalitatieve assortiment.

Monin bestellen bij Qeuze

[Merknaam] bestellen doe je natuurlijk bij Qeuze! Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt deze in een stevige verzenddoos verpakt en vervolgens tot aan je deur bezorgd door een betrouwbare verzendpartij. Heb je een specifieke vraag over je bestelling? Onze klantenservice denkt graag met je mee!

[Productsoort] kopen als cadeau

Wij zijn gespecialiseerd in culinaire geschenkpakketten en bieden jou de mogelijkheid om [Merknaam] ook als cadeau te bestellen of verzenden. Naast onze kant-en-klare cadeaupakketten is het mogelijk om de [productsoort] te bestellen samen met een bijpassende cadeauverpakking. Je kan je cadeau extra persoonlijk maken door er een kaartje met een eigen tekst aan toe te voegen.

Op de hoogte blijven van [Merknaam]?

Wil je meer weten over [Merknaam], het assortiment en de mogelijkheden? Schrijf je onderaan onze website in voor onze nieuwsbrief.