Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice          

 

Menhir Salento 

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Het wijnhuis Menhir Salento

Het wijnhuis Menhir Salento is een gerenommeerde producent van kwaliteitswijnen gevestigd in de regio Salento, gelegen in de hak van Italië, in de provincie Apulië (Puglia). Het wijnhuis is vernoemd naar de "menhir," die historische stenen monumenten vertegenwoordigen die overvloedig in het gebied voorkomen en een belangrijke rol hebben gespeeld in de lokale cultuur en geschiedenis.

Menhir Salento heeft een sterke focus op duurzame en biologische wijnbouwpraktijken. Ze hechten veel waarde aan het behoud van het milieu en het respecteren van het land waarop hun druiven groeien. Door het toepassen van moderne technologieën en tradities in de wijnproductie, streven ze ernaar om wijnen te creëren die het terroir van Salento weerspiegelen en tegelijkertijd de natuurlijke balans en biodiversiteit ondersteunen.

Het wijnhuis staat bekend om zijn gebruik van inheemse druivensoorten zoals Primitivo, Negroamaro, en Malvasia Nera, evenals internationaal bekende druiven zoals Chardonnay en Cabernet Sauvignon.

Menhir Salento's wijnen zijn geliefd vanwege hun karakteristieke smaken, rijke aroma's en uitgebalanceerde structuren. Ze hebben wijnen voor verschillende smaakvoorkeuren en gelegenheden, van frisse en fruitige wijnen voor alledaagse momenten tot complexe en elegante wijnen voor speciale gelegenheden.

Met hun toewijding aan kwaliteit, authenticiteit en duurzaamheid blijft Menhir Salento een gewaardeerde naam in de Italiaanse wijnwereld, en hun wijnen worden wereldwijd gewaardeerd door wijnliefhebbers en kenners.