Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Maak het persoonlijk met een kaartje |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |    Klantenservice          

 

Libbey

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Libbey kopen

Libbey glaswerk is onmisbaar in jouw servieskast. Libbey glaswerk kan tegen een stootje en ziet er ook nog eens mooi uit.

Over Libbey

Libbey is onderdeel van Royal Leerdam en heeft daarmee een rijke geschiedenis als glasproducent. Sinds 1818 bouwen zij aan hun onverwoestbare reputatie als leverancier van ‘het glaswerk voor professionals’. Libbey is een authentiek merk met kenmerkende, tijdloze en creatieve ontworpen glazen. Borrelglazen, wijnglazen en verrassende tumblers… het assortiment Libbey glazen is oneindig en heeft voor iedere toepassing een geschikt glas. Ieder Libbey glas is sterk en van uitstekende kwaliteit. Dit biedt een lange levensduur waar je op kunt vertrouwen.

Libbey bestellen bij Qeuze

Libbey bestellen doe je natuurlijk bij Qeuze! Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt deze in een stevige verzenddoos verpakt en vervolgens tot aan je deur bezorgd door een betrouwbare verzendpartij. Heb je een specifieke vraag over je bestelling? Onze klantenservice denkt graag met je mee!

Glaswerk kopen als cadeau

Wij zijn gespecialiseerd in culinaire geschenkpakketten en bieden jou de mogelijkheid om Libbey ook als cadeau te bestellen of verzenden. Naast onze kant-en-klare cadeaupakketten is het mogelijk om het glaswerk te bestellen samen met een bijpassende cadeauverpakking. Je kan je cadeau extra persoonlijk maken door er een kaartje met een eigen tekst aan toe te voegen.

Op de hoogte blijven van Libbey?

Wil je meer weten over Libbey, het assortiment en de mogelijkheden? Schrijf je onderaan onze website in voor onze nieuwsbrief.