Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice          

 

Kopke

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kopke kopen

Kopke is het oudste porthuis ter wereld en kent een rijke geschiedenis van groei en ontwikkeling. De port van Kopke is heerlijk als aperitief, bij een kaasplankje of zelfs als cocktail ingrediënt.

Over Kopke

Kopke is in 1638 door Cristiano Kopke opgericht. Daarmee is dit het oudste porthuis ter wereld. Toen de familie Kopke in 1922 Quinta de S. Luiz overnam, maakte Portugal een periode door van grote economische, sociale en politieke instabiliteit. Daarna waren er jaren van voorspoed en jaren van recessie, en toch bleef het landgoed groeien. Het onderhoud bestond uit het behandelen van de vruchtbare grond, nieuwe aanplant of herbeplanting, het bouwen van muren, het opnieuw bestraten van paden, het repareren van huizen, de kapel en de wijnmakerij en het verzorgen van de wijnstokken en werd door de familie uiterst serieus genomen. Het landgoed bestaat uit 125 hectare (308 acres), waarvan 90 beplant met wijnstokken. De Kopke portkelders bevinden zich in de Entreposto de Gaia waar de meeste kelders al sinds eeuwen zijn gevestigd. Hier ligt de port onder de meest gunstige omstandigheden op traditionele houten vaten door de jaren heen langzaam en in stilte te rijpen. De belangrijkste druivenrassen die worden verbouwd zijn Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Cão. Er zijn ook kleine percelen van Tinta Barroca en Souzão. De wijnstokken zijn geclassificeerd als A, de beste in de afgebakende regio van de Douro.

Kopke bestellen bij Qeuze

Kopke bestellen doe je natuurlijk bij Qeuze! Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt deze in een stevige verzenddoos verpakt en vervolgens tot aan je deur bezorgd door een betrouwbare verzendpartij. Heb je een specifieke vraag over je bestelling? Onze klantenservice denkt graag met je mee!

Port kopen als cadeau

Wij zijn gespecialiseerd in culinaire geschenkpakketten en bieden jou de mogelijkheid om Kopke ook als cadeau te bestellen of verzenden. Naast onze kant-en-klare cadeaupakketten is het mogelijk om de port te bestellen samen met een bijpassende cadeauverpakking. Je kan je cadeau extra persoonlijk maken door er een kaartje met een eigen tekst aan toe te voegen.

Op de hoogte blijven van [Merknaam]?

Wil je meer weten over [Merknaam], het assortiment en de mogelijkheden? Schrijf je onderaan onze website in voor onze nieuwsbrief.