Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

 

Joe and Seph's

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Over Joe & Seph's

Joe & Seph’s Popcorn is een gastronomische popcornproducent uit het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is opgestart in 2010 met een missie om de lekkerste popcorn in de wereld te maken. Aan het roer van het familiebedrijf staat Joe. Zijn liefde voor popcorn begon toen hij regelmatig naar Amerika reisde en elke keer terugkeerde met gearomatiseerde popcorn als cadeau voor vrienden en familie. Toen hij zich realiseerde dat er in zijn thuisland zoiets niet bestond, vroeg hij zich af of hij zijn eigen gearomatiseerde popcorn kon maken, maar dan nog beter. Joe begon met het poffen van de mais en omhulde de popcorn met een zachte karamel gemaakt van verse boter. Joe zegt: “Ik ontdekte dat door het gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten en een uniek "smaakvolgorde" -proces, ik smaken kon vastleggen zodat ze met verschillende tussenpozen in de mond floreerden terwijl je de popcorn eet. Ik ging verder en creëerde een reeks opwindende smaken. Denk bijvoorbeeld aan hartige smaken gemaakt met echte kaas!”
Na veel verbrande pannen en 's avonds laat proeven in de familiekeuken, namen Joe, zijn vrouw en zijn oudste zoon de popcorn mee naar een delicatessenshow in 2010 waar ze in slechts twee dagen uitverkocht waren. Niet lang daarna was Joe & Seph's Gourmet Popcorn geboren.
Alle Joe & Seph’s popcorn wordt in London met de hand gemaakt door een klein team van patissiers. Het gehele assortiment van Joe & Seph’s bestaat inmiddels uit 50 smaken popcorn en 10 karamelsauzen. Het bedrijf is trots op de 40 Great Taste Awards die ze tot nu toe hebben gewonnen.