Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice          

 

Gruber Roschitz

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Het wijnhuis Gruber Röschitz

Het wijnhuis Gruber Röschitz is een gerenommeerd wijnhuis gelegen in Röschitz, een dorp in het wijnbouwgebied Weinviertel in Oostenrijk. Het wijnhuis wordt gerund door de familie Gruber en heeft een lange traditie in de productie van kwaliteitswijnen.

Het wijnhuis Gruber Röschitz staat bekend om zijn focus op duurzame wijnbouw en het gebruik van moderne technieken gecombineerd met respect voor traditie. Ze hechten veel belang aan het behoud van het unieke karakter van hun druivensoorten en terroir, en streven ernaar om wijnen te produceren die de expressie van het land en de druivensoort weerspiegelen.

Gruber Röschitz produceert een breed scala aan wijnen, waaronder witte, rode en mousserende wijnen. Ze werken voornamelijk met inheemse druivensoorten zoals Grüner Veltliner, Riesling, Zweigelt en St. Laurent. Deze druiven gedijen goed in de regio Weinviertel en dragen bij aan de unieke smaakprofielen van de wijnen van Gruber Röschitz. Het wijnhuis heeft een moderne wijnmakerij uitgerust met geavanceerde technologieën om de kwaliteit van hun wijnen te waarborgen. Ze streven ernaar om wijnen te produceren die zowel elegant als expressief zijn, met een goede balans tussen fruitige aroma's, frisheid en structuur.