Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Maak het persoonlijk met een kaartje |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |    Klantenservice          

 

Glenfiddich

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Glenfiddich kopen

Glenfiddich betekent in het lokale dialect 'Vallei van het hert'. Glenfiddich whisky is dan ook te herkennen aan het hert als logo. Het is een smaakvolle en zachte whisky.

Over Glenfiddich

William Grant koesterde 20 jaar lang een droom om de 'beste dram in de vallei' te maken. Met de hulp van zijn familie heeft hij eindelijk die droom bereikt. In de zomer van 1886, met zijn zeven zonen en twee dochters aan zijn zijde, ging William op zoek naar een levenslange ambitie. Samen begonnen ze zijn distilleerderij met de hand te bouwen, steen voor steen. Na een jaar werk was het klaar en William noemde het Glenfiddich, Gaelic voor ‘Valley of the Deer’. William's passie, vastberadenheid en bereidwilligheid blijven ons vandaag leiden. Glenfiddich is een van de weinige single malt-distilleerderijen die volledig in handen is van een familie is. De nu 's werelds meest bekroonde Single Malt Scotch Whisky, is een echte weerspiegeling van het innovatieve karakter van onze oprichter, doorgegeven door de generaties heen.

Glenfiddich bestellen bij Qeuze

[Merknaam] bestellen doe je natuurlijk bij Qeuze! Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt deze in een stevige verzenddoos verpakt en vervolgens tot aan je deur bezorgd door een betrouwbare verzendpartij. Heb je een specifieke vraag over je bestelling? Onze klantenservice denkt graag met je mee!

[Productsoort] kopen als cadeau

Wij zijn gespecialiseerd in culinaire geschenkpakketten en bieden jou de mogelijkheid om [Merknaam] ook als cadeau te bestellen of verzenden. Naast onze kant-en-klare cadeaupakketten is het mogelijk om de [productsoort] te bestellen samen met een bijpassende cadeauverpakking. Je kan je cadeau extra persoonlijk maken door er een kaartje met een eigen tekst aan toe te voegen.

Op de hoogte blijven van [Merknaam]?

Wil je meer weten over [Merknaam], het assortiment en de mogelijkheden? Schrijf je onderaan onze website in voor onze nieuwsbrief.