Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

Wegens drukte bij onze vervoerders kan het zijn dat de bezorging van je bestelling vertraging oploopt. Geen tijd verliezen? Afhalen in Vianen is geen probleem.

 

Flugel

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Flugel kopen

Flugel is het onmisbare shotje op elk feestje. Met het gele dopje op je neus sla je het mierzoete likeurtje in een keer achterover.

Over Flugel

Flugel is ontstaan in de après-ski gelegenheden en heeft van daaruit zijn weg gevonden naar feestvierende jong volwassenen in discotheken, feestcafés en festivals. Flugel op basis van rode wodka drink je niet alleen maar met je vrienden om het feest naar een hoogtepunt te brengen. Flugel, let the duck out!

Flugel bestellen bij Qeuze

Flugel bestellen doe je natuurlijk bij Qeuze! Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt deze in een stevige verzenddoos verpakt en vervolgens tot aan je deur bezorgd door een betrouwbare verzendpartij. Heb je een specifieke vraag over je bestelling? Onze klantenservice denkt graag met je mee!

Shotjes kopen als cadeau

Wij zijn gespecialiseerd in culinaire geschenkpakketten en bieden jou de mogelijkheid om Flugel ook als cadeau te bestellen of verzenden. Naast onze kant-en-klare cadeaupakketten is het mogelijk om de shotjes te bestellen samen met een bijpassende cadeauverpakking. Je kan je cadeau extra persoonlijk maken door er een kaartje met een eigen tekst aan toe te voegen.

Op de hoogte blijven van Flugel?

Wil je meer weten over Flugel, het assortiment en de mogelijkheden? Schrijf je onderaan onze website in voor onze nieuwsbrief.