Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Maak het persoonlijk met een kaartje |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |    Klantenservice          

 

Flor De Cana

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Flor de Cana kopen

Flor de Cana is 's werelds eerste sterke drank die CO2-neutraal en fairtrade-gecertificeerd is. De rum wordt gemaakt naast de San Cristóbal vulkaan in Nicaragua wat een bijzondere invloed heeft op de smaak.

Over Flor de Cana

Het avontuur begint in 1875 toen Alfredo Francisco Pellas Canessa, een jonge avonturier uit Genua, Italië, alles riskeerde door zijn familie en het comfort van het oude continent achter te laten om naar het exotische Nicaragua te reizen. Aanvankelijk investeerde hij in een kortere en veiligere stoomboot reis door Nicaragua om passagiers en goederen van de oostkust van de VS naar de westkust te vervoeren tijdens het hoogtepunt van de California Gold Rush. De route was een groot succes, maar toen het nieuws brak over de bouw van het Panamakanaal en de Amerikaanse kust-tot-kust-spoorweg, wist Alfredo Francisco dat het tijd was om op een nieuw avontuur uit te trekken. In 1890 vond hij de perfecte plek voor de Flor de Caña-distilleerderij bij de San Cristóbal-vulkaan, de hoogste en meest actieve vulkaan in Nicaragua. De vruchtbaarheid van de omliggende landen, het verrijkte water en het hete vulkanische klimaat bleken een hulpmiddel te zijn bij het smeden van het unieke en onderscheidende karakter van de rum. Meer dan 125 jaar later gaat het hele productieproces verder onder toezicht van dezelfde familie (vijfde generatie), waarbij perfectie wordt bereikt in het maken van rum. Door zijn geschiedenis hebben het merk, het bedrijf en de familie een vliegtuigcrash, dictaturen, een burgeroorlog, nationalisaties, hyperinflatie, branden, orkanen, aardbevingen en vulkaanuitbarstingen doorleefd. Ondanks dit alles en tegen alle verwachtingen in, heeft het bedrijf ook vijf generaties lang een familiebedrijf kunnen blijven: Slechts 0,03 procent van de familiebedrijven haalt de 5e generatie.

Flor de Cana bestellen bij Qeuze

Flor de Cana bestellen doe je natuurlijk bij Qeuze! Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt deze in een stevige verzenddoos verpakt en vervolgens tot aan je deur bezorgd door een betrouwbare verzendpartij. Heb je een specifieke vraag over je bestelling? Onze klantenservice denkt graag met je mee!

Rum kopen als cadeau

Wij zijn gespecialiseerd in culinaire geschenkpakketten en bieden jou de mogelijkheid om Flor de Cana ook als cadeau te bestellen of verzenden. Naast onze kant-en-klare cadeaupakketten is het mogelijk om de rum te bestellen samen met een bijpassende cadeauverpakking. Je kan je cadeau extra persoonlijk maken door er een kaartje met een eigen tekst aan toe te voegen.

Op de hoogte blijven van Flor de Cana?

Wil je meer weten over Flor de Cana, het assortiment en de mogelijkheden? Schrijf je onderaan onze website in voor onze nieuwsbrief.