Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice          

 

Coppa cocktails

Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina

Coppa Cocktails kopen

Coppa Cocktails is de ideale oplossing voor cocktailliefhebbers die willen genieten van een cocktail, maar daar liever geen bartendercursus voor willen volgen. Het enige wat je hoeft te doen is ijs toevoegen!

Over Coppa Cocktails

Enjoy life, share the moment – samen met je vrienden en Coppa Cocktails. Een complete reeks klassieke cocktails, gemaakt met premiumkwaliteit drank en echt fruit. Bekroonde Coppa Cocktails bieden een eenvoudige, no-nonsense manier om snel te genieten van bekende cocktailsmaken. De coppa fles is echt fantastisch, een mooie zilverkleurige shaker met een inhoud van 70cl. Wij hebben meerdere smaken van Coppa in het assortiment zitten. Het enige wat je nog in huis moet hebben is ijs en een mooi cocktailglas. Vergeet niet eerst even de show te maken als bartender.

Coppa Cocktails bestellen bij Qeuze

Coppa Cocktails bestellen doe je natuurlijk bij Qeuze! Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt deze in een stevige verzenddoos verpakt en vervolgens tot aan je deur bezorgd door een betrouwbare verzendpartij. Heb je een specifieke vraag over je bestelling? Onze klantenservice denkt graag met je mee!

Kant-en-klare cocktails kopen als cadeau

Wij zijn gespecialiseerd in culinaire geschenkpakketten en bieden jou de mogelijkheid om Coppa Cocktails ook als cadeau te bestellen of verzenden. Naast onze kant-en-klare cadeaupakketten is het mogelijk om de kant-en-klare cocktails te bestellen samen met een bijpassende cadeauverpakking. Je kan je cadeau extra persoonlijk maken door er een kaartje met een eigen tekst aan toe te voegen.

Op de hoogte blijven van Coppa Cocktails?

Wil je meer weten over Coppa Cocktails, het assortiment en de mogelijkheden? Schrijf je onderaan onze website in voor onze nieuwsbrief.