Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice          

 

Cecilia Beretta

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Cecilia Beretta kopen

Cecilia Beretta omvat een serie wijnen uit het Noorden van Italië die culinair breed inzetbaar zijn door een toegankelijk en toch spannend smaakpalet.

Over Cecilia Beretta

Wijnhuis Cecilia Beretta, eigendom van Umberto, Riccardo en Alessandro Pasqua, werd opgericht in het begin van de jaren tachtig, met als doel wijnen van hoge kwaliteit en met een sterke persoonlijkheid te produceren. Flessen die de voortreffelijkheid en de traditie van de Valpolicella- en Soave-gebieden moeten weerspiegelen.

Cecilia Beretta is een fictief personage en belichaamt de muze van de oprichters. Ze was een beschaafde, verfijnde vrouw, die leefde in de achttien eeuw, altijd omringd door kunstenaars en intellectuelen uit alle delen van Europa. Ze kan zelfs worden vergeleken met Madame De Staël in Parijs of Caroline Pichler in Wenen. Ze had een sterke en toch elegante persoonlijkheid, precies dat wat het wijnmerk met haar wijnen wilt representeren. Als supervisor van deze vrouwelijke visie en adviseuse kozen de eigenaren voor een unieke persoonlijkheid in de wijnwereld: Graziana Grassini, consultant en oenoloog. De productiefilosofie van Cecilia Beretta is gericht op het maken van een klein assortiment zeer fijne wijnen van in totaal ongeveer tweehonderdduizend flessen per jaar.

Cecilia Beretta bestellen bij Qeuze

Cecilia Beretta bestellen doe je natuurlijk bij Qeuze! Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt deze in een stevige verzenddoos verpakt en vervolgens tot aan je deur bezorgd door een betrouwbare verzendpartij. Heb je een specifieke vraag over je bestelling? Onze klantenservice denkt graag met je mee!

Wijn kopen als cadeau

Wij zijn gespecialiseerd in culinaire geschenkpakketten en bieden jou de mogelijkheid om Cecilia Beretta ook als cadeau te bestellen of verzenden. Naast onze kant-en-klare cadeaupakketten is het mogelijk om de wijn te bestellen samen met een bijpassende cadeauverpakking. Je kan je cadeau extra persoonlijk maken door er een kaartje met een eigen tekst aan toe te voegen.

Op de hoogte blijven van Cecilia Beretta?

Wil je meer weten over Cecilia Beretta, het assortiment en de mogelijkheden? Schrijf je onderaan onze website in voor onze nieuwsbrief.