Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

 

Brandt & Levie

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Brandt & Levie kopen

Brandt & Levie produceert gedroogde worst, charcuterie en andere culinaire producten van excellent vlees. De kwaliteit is uitmuntend en de met diverse kruiden op smaak gebrachte worsten zijn telkens weer een verrassing voor de smaakpapillen.

Over Brandt & Levie

Drie chefs met een missie: mensen inspireren om beter vlees te eten. Daarom leerden ze het vak van worstmaker en begonnen ze hun eigen worstenmakerij, waar ze de lekkerste worst maken van goed gehouden varken. Als chefs draaiden ze hun eerste worsten in de keukens van de Amsterdamse horeca. Daar begon de liefde voor worst. Ze experimenteerden erop los, want de wereld van worst is oneindig. Vers, gerookt, droog, gekookt, in alle mogelijke smaken. Een gerecht op zichzelf. Om de beste droge worst te leren maken, reisden ze af naar Italië. In het land van de beste gedroogde vleeswaren liepen ze stage bij gerenommeerde slagers. De familie Savigni leerde hun hoe je een goede droge worst maakt, wat fermenteren is en welke delen het meest geschikt zijn voor de droge worst. Ze ontmoetten Dario Cecchini en werkten twee maanden in zijn slagerij. In Italië leerden ze het belang van echt goed vlees maar zagen ondertussen dat veel worst gemaakt wordt van varkens die een slecht leven hebben gehad. Dat moest anders. Een goed varkensleven zorgt voor een goede kwaliteit vlees. Ze kwamen met een missie terug in Nederland en begonnen aan ons avontuur: een eigen worstenmakerij. Waar ze open en duidelijk zijn over wat je precies eet en we de lekkerste worst met aandacht draaien. In smaakcombinaties en met ingrediënten die je nog nooit in een worst proefde. En bovenal van varkens die een goed leven hebben gehad.

Brandt & Levie bestellen bij Qeuze

Brandt & Levie bestellen doe je natuurlijk bij Qeuze! Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt deze in een stevige verzenddoos verpakt en vervolgens tot aan je deur bezorgd door een betrouwbare verzendpartij. Heb je een specifieke vraag over je bestelling? Onze klantenservice denkt graag met je mee!

Delicatessen kopen als cadeau

Wij zijn gespecialiseerd in culinaire geschenkpakketten en bieden jou de mogelijkheid om Brandt & Levie ook als cadeau te bestellen of verzenden. Naast onze kant-en-klare cadeaupakketten is het mogelijk om de delicatessen te bestellen samen met een bijpassende cadeauverpakking. Je kan je cadeau extra persoonlijk maken door er een kaartje met een eigen tekst aan toe te voegen.

Op de hoogte blijven van Brandt & Levie?

Wil je meer weten over Brandt & Levie, het assortiment en de mogelijkheden? Schrijf je onderaan onze website in voor onze nieuwsbrief.