Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice          

 

Boswandeling

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Boswandeling kopen

Boswandeling is het eigenwijze likeurtje uit Nederland met de smaak van kokos en banaan. Heerlijk tropisch en romig.

Over Boswandeling

Na de succesvolle lancering van Flügel, werd door Flügel Nederland NV in 1998 de roomlikeur Boswandeling geïntroduceerd. Er werd op een bestaande mix trend ingespeeld door deze mix als één product in de markt te zetten. Destijds was het een bekend en populair drankje welke door het barpersoneel van veel horecagelegenheden zelf gemixt werd. Om het barpersoneel een handje te helpen is Boswandeling per fles op de markt gekomen. Boswandeling ontwikkelde zich snel tot een populaire roomlikeur die tevens culinaire mogelijkheden met zich meebrengt. Boswandeling is al jaren te vinden in de top 10 van beste roomlikeuren van Nederland en heeft daarbij een extreem loyale doelgroep ontwikkeld.

Boswandeling bestellen bij Qeuze

Boswandeling bestellen doe je natuurlijk bij Qeuze! Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt deze in een stevige verzenddoos verpakt en vervolgens tot aan je deur bezorgd door een betrouwbare verzendpartij. Heb je een specifieke vraag over je bestelling? Onze klantenservice denkt graag met je mee!

Likeur kopen als cadeau

Wij zijn gespecialiseerd in culinaire geschenkpakketten en bieden jou de mogelijkheid om Boswandeling ook als cadeau te bestellen of verzenden. Naast onze kant-en-klare cadeaupakketten is het mogelijk om de likeur te bestellen samen met een bijpassende cadeauverpakking. Je kan je cadeau extra persoonlijk maken door er een kaartje met een eigen tekst aan toe te voegen.

Op de hoogte blijven van Boswandeling?

Wil je meer weten over Boswandeling, het assortiment en de mogelijkheden? Schrijf je onderaan onze website in voor onze nieuwsbrief.