Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Maak het persoonlijk met een kaartje |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |    Klantenservice          

 

Born Rosé

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Het wijnhuis Born Rosé Barcelona

De huidige wijnwereld praat alleen maar over druivenranken, terroirs, proeverijen en herinneringen aan citrus en kruidige houttonen. Dat vinden ze bij Born te ouderwets. Born Rosé is eenvoudig en weten precies wat ze willen. Openen en genieten. Voor hun is het enige belangrijk wie je meeneemt en waar je het meeneemt.  

Ze geloven dat de wereld van wijn relaxter en leuker kan zijn. Daarom hebben ze een merk gecreëerd. Geïnspireerd door de internationale rosébeweging uit de Franse Provence, de westkust van Amerika, Scandinavië of het Verenigd Koninkrijk...

Toen vroegen zij zich af: "Waarom bestaat er geen rosé uit Barcelona?"

In 2019 werd BORN ROSÉ Barcelona gelanceerd door een groep nieuwsgierige ondernemers. Een bijzondere rosé, geboren in een bijzondere stad, met als doel een reflectie te zijn van een bepaalde levensstijl. Barcelona staat voor lichtheid en open karakter. Het is niet alleen een plek, het is een state of mind.

In Born Rosé zien wij onze wijngaarden als ervaringen op zichzelf. Hoe langer je leeft, hoe beter de wijn wordt. Fris, licht en gemakkelijk te drinken. Maar is hij goed? De wijn is TOP-kwaliteit en waarschijnlijk de beste rosé uit Spanje: gemaakt van biologische druiven en met natuurlijke fermentatie.

Proost alvast!