Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Maak het persoonlijk met een kaartje |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |    Klantenservice          

 

Bobby’s

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bobby's kopen

Bobby's Gin is een modern ginmerk met Indonesische specerijen en kruiden. Naast gin heeft het merk ook kant-en-klare mixen, geschikt om direct te drinken.

Over Bobby's

Bobby's Schiedam Dry Gin is vernoemd naar onze grootvader, Jacobus Alfons, bij zijn vrienden en familie bekend als Bob of Bobby. Hij was migrant uit Indonesië en heeft de specerijen en kruiden uit dat land toegevoegd aan de gin. Het kostte bijna twee jaar om Bobby's te maken, een zeer fijne en uitgebalanceerde gedistilleerde gin. Acht botanicals allemaal apart gedistilleerd. Geen toevoegingen, suikers of extracties. Gewoon pure smaak. Een frisse kijk op een tijdloze klassieker.

Bobby's bestellen bij Qeuze

Bobby's bestellen doe je natuurlijk bij Qeuze! Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt deze in een stevige verzenddoos verpakt en vervolgens tot aan je deur bezorgd door een betrouwbare verzendpartij. Heb je een specifieke vraag over je bestelling? Onze klantenservice denkt graag met je mee!

Kant-en-klare dranken kopen als cadeau

Wij zijn gespecialiseerd in culinaire geschenkpakketten en bieden jou de mogelijkheid om Bobby's ook als cadeau te bestellen of verzenden. Naast onze kant-en-klare cadeaupakketten is het mogelijk om de gin te bestellen samen met een bijpassende cadeauverpakking. Je kan je cadeau extra persoonlijk maken door er een kaartje met een eigen tekst aan toe te voegen.

Op de hoogte blijven van Bobby's?

Wil je meer weten over Bobby's, het assortiment en de mogelijkheden? Schrijf je onderaan onze website in voor onze nieuwsbrief.