Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Maak het persoonlijk met een kaartje |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |    Klantenservice          

 

Bacardi

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bacardi kopen

Bacardi is het bekendste rum merk ter wereld. Ze staan bekend om de vleermuis als logo. Het is een bedrijf dat continue innoveert en met de laatste trends mee gaan. Zo hebben ze onlangs kant-en-klare cocktails gebotteld. Natuurlijk verkrijgbaar bij Qeuze.

Over Bacardi

Emilio Bacardi Moreau was overdag rummaker en ’s nachts vrijheidsstrijder. Hij riskeerde zijn leven en broodwinning om Cuba te helpen in de strijd om onafhankelijkheid van Spanje. Hij werd gearresteerd, verbannen en tweemaal gevangengezet om zijn overtuigingen en weigering om de Spaanse overheersing te steunen. Na zijn ballingschap werd hij de eerste vrij gekozen burgemeester van Santiago de Cuba als beloning voor zijn vaderlandsliefde. In 1960 werden alle bedrijfseigendommen van Bacardi in Cuba illegaal en zonder vergoeding door het revolutionaire regime geconfisqueerd en werd de familie gedwongen het land te verlaten. De Bacardi verloren hun bedrijf en hun thuis, maar zoals de geschiedenis heeft aangetoond, niet hun wilskracht. Ze begonnen ergens anders gewoon opnieuw.

Het logo is een vleermuis wat staat voor geluk. Wanneer Doña Amalia Bacardi de vleermuizen in de familiedistilleerderij ontdekte, stond ze erop dat het bedrijf dit dier als symbool gebruikte. De vleermuis staat tegenwoordig nog steeds op de fles en helpt de familie om te overleven, wat het lot ook brengt.

Bacardi bestellen bij Qeuze

Bacardi bestellen doe je natuurlijk bij Qeuze! Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt deze in een stevige verzenddoos verpakt en vervolgens tot aan je deur bezorgd door een betrouwbare verzendpartij. Heb je een specifieke vraag over je bestelling? Onze klantenservice denkt graag met je mee!

Rum kopen als cadeau

Wij zijn gespecialiseerd in culinaire geschenkpakketten en bieden jou de mogelijkheid om Bacardi ook als cadeau te bestellen of verzenden. Naast onze kant-en-klare cadeaupakketten is het mogelijk om de rum te bestellen samen met een bijpassende cadeauverpakking. Je kan je cadeau extra persoonlijk maken door er een kaartje met een eigen tekst aan toe te voegen.

Op de hoogte blijven van Bacardi?

Wil je meer weten over Bacardi, het assortiment en de mogelijkheden? Lees dan eens onze blog of schrijf je onderaan onze website in voor onze nieuwsbrief.