Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Maak het persoonlijk met een kaartje |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |    Klantenservice          

 

Aperol

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Aperol kopen

Aperol is het perfecte aperitief. De unieke bitterzoete smaak en levendige oranje kleur komen voort uit een geheim en origineel recept, dat sinds 1919 onveranderd is gebleven. De bekendste cocktail is de Aperol Spritz die je maakt met 3 delen Prosecco, 2 delen Aperol en 1 deel bruisend mineraalwater.

Over Aperol

Aperol is het resultaat van hard werken, experimenteren en diepe toewijding van de gebroeders Barbieri, Luigi en Silvio, die in 1912 een likeurbedrijf erfden van hun vader, Guiseppe. In de eerste periode na de oorlog werd Aperol steeds bekender in Italië en dan met name onder jongvolwassenen die veel waarde hechten aan een actief sociaal leven. In de jaren 50 werd het beroemde recept geboren dat Aperol Spritz zo populair heeft gemaakt. De infusie van ingrediënten zoals sinaasappels en kruiden zorgen voor een fris aperitief. Aperol is sinds het begin van de 21ste eeuw overgenomen door Gruppo Campari. Dit bedrijf werd opgericht in 1860 in Novara, Italië. In 1904 werd Campari's eerste productiefabriek geopend in Sesto San Giovanni. Vandaag de dag wordt Campari verkocht in meer dan 190 landen, en is het één van de beroemdste merken ter wereld. Gruppo Campari heeft de traditie van sterke reclamecampagnes voor Aperol Spritz voortgezet en Aperol mag zich nu met recht een drank noemen dat niet meer weg te denken is in de wereld van mode, lifestyle en reclame.

Aperol bestellen bij Qeuze

Aperol bestellen doe je natuurlijk bij Qeuze! Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt deze in een stevige verzenddoos verpakt en vervolgens tot aan je deur bezorgd door een betrouwbare verzendpartij. Heb je een specifieke vraag over je bestelling? Onze klantenservice denkt graag met je mee!

Likeur kopen als cadeau

Wij zijn gespecialiseerd in culinaire geschenkpakketten en bieden jou de mogelijkheid om Aperol ook als cadeau te bestellen of verzenden. Naast onze kant-en-klare cadeaupakketten is het mogelijk om de likeur te bestellen samen met een bijpassende cadeauverpakking. Je kan je cadeau extra persoonlijk maken door er een kaartje met een eigen tekst aan toe te voegen.

Op de hoogte blijven van Aperol?

Wil je meer weten over Aperol, het assortiment en de mogelijkheden? Lees dan eens onze blog of schrijf je onderaan onze website in voor onze nieuwsbrief.