Webshop keurmerk

Thuis ontspannen

Thuis ontspannen

Product 1 tot 24 van totaal 48

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Alles

Product 1 tot 24 van totaal 48

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Alles

Relax avondje thuis ontspannen

Voeten op de bank en een leuk magazine erbij of op zoek naar een serie op Netflix. Bij zo'n heerlijk ontspanmoment wil je ook wat lekkers drinken en eten. Qeuze geeft je hier inspiratie voor de culinaire invulling van je avondje thuis. Een soepele wijn of een heerlijke whisky en verschillende snacks garanderen een heerlijke avond lekker voor jezelf.

Culinaire momenten

Welke wijn schenken we tijdens de borrel? Welke drankjes hebben we nodig op de verjaardag Op deze en vele andere vragen geven wij een passend antwoord. Selecteer een bijzonder moment en ontdek de smaaksensatie.

Culinair advies nodig

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de sommelier helpen wij je graag zoeken naar de perfecte wijn voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com. 

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken, delicatessen en inspiratie voor een relax avondje thuis. Schrijf je hier in! 

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in Vianen. Bestellingen boven de € 40,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.