Webshop keurmerk

Samen genieten

Samen genieten

Product 1 tot 24 van totaal 154

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Alles

Product 1 tot 24 van totaal 154

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Alles

Samen genieten van eten en drinken

Wat is er leuker dan met vrienden en familie genieten van een gezellig middag eten en drinken. Ter inspiratie hebben wij een aantal bijzondere momenten geselcteerd zoals de Picknick, de barbecue en de high wine met je vriendinnen of vrienden. Samen met onze specialisten bekijken wij de laatste trends, ontwikkelingen en geven wij het beste advies voor elk moment. Meer advies nodig? Laat het ons dan weten, we helpen je graag verder.

Culinair advies nodig

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de sommelier helpen wij je graag zoeken naar de perfecte wijn voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com. 

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken, delicatessen en inspiratie voor bijzondere momenten om samen van te genieten. Schrijf je hier in! 

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in Vianen. Bestellingen boven de € 40,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.