Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

 

Glaswerk met eigen logo

glaswerk bedrukken 

VERGROOT JE NAAMSBEKENDHEID MET GLASWERK 

Wij bedrukken je glaswerk al vanaf 120 stuks

Bij Qeuze zorgen we ervoor dat je klant of gast bij elke slok even aan je denkt. Dat komt niet alleen door de kwaliteit van onze dranken en wijnen, maar ook omdat we je logo of tekst op het glas kunnen zetten. Wij hebben een groot aanbod in glaswerk en porselein die direct geschikt zijn voor het bedrukken met jouw naam, tekst of logo. Dit kunnen wij naar wens graveren of bedrukken voor het mooiste resultaat.

Het bedrukken van glazen met eigen logo ziet er niet alleen professioneel uit, het zorgt ook voor een hoger winstpercentage. Door het logo op de juiste plaats te drukken weet men achter de bar precies tot hoe ver zij mag schenken, dat kan tot 20% extra winst per glas resulteren, een goede investering dus.


VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN VAN BEDRUKKEN

glaswerk bedrukken

Bedrukken van wijnglazen

Naast het feit dat een logo op het wijnglas er professioneel uit ziet, is het tevens een duidelijke richtlijn voor het consequent inschenken van de juiste hoeveelheid wijn of drank. 

gin tonic glas bedrukken

Gin tonic glazen bedrukken

De Copa glazen voor een Gin & Tonic zien er al spectaculair uit, zeker als deze voorzien zijn van je eigen logo. Ook mooi als cadeau of bij speciale gelegenheden!

waterglazen bedrukken

Cocktail en waterglazen bedrukken

Onze tumbler glazen zijn ideaal als waterglas maar ook geschikt voor cocktails. Met de bedrukking van je logo erop maakt het een bijna een Limited Edition.   

koffiekopjes bedrukken

Koffie kopjes bedrukken

Koffie van je eigen koffie merk geschonken in gepersonaliseerde kopjes. Het is allemaal mogelijk bij Qeuze!


VERSCHILLENDE TECHNIEKEN

glaswerk bedrukken

Bedrukken

De glazen die wij bedrukken zijn via transferdruk. Een techniek waarbij het logo en de kleuren lang op het glas blijven. Wij bedrukken glazen al vanaf 120 stuks.  

graveren van glas

Graveren

Graveren is een echte ambacht. Wij kiezen voor deze techniek als er een bijzondere tekst op een glas of karaf gezet mag worden. Doordat dit een ambacht is, is deze techniek voornamelijk geschikt voor kleine oplages. 

Lazer techniek bedrukken

Lazer

Niks is precieser dan het branden met lazer, zeker op materialen zoals hout, leer en spiegels. We gebruiken deze techniek onder andere voor het bedrukken van houten wijnkisten met logo en eigen tekst. 

cafe bolle harry wijnglas
Gin tonic glas met logo

Glasfabriek royal leerdam

MEER WETEN

Wij helpen je graag verder

Wil je meer weten over glaswerk met eigen logo en wat je daarmee kunt besparen? Wij helpen je graag verder. Wij zijn bereikbaar via 030-6000355 of via mail zakelijk@qeuze.com. Wij maken graag een afspraak met je in onze showroom waar je van harte welkom bent om de mogelijkheden te bespreken.