Land

Land

Gratis thuisbezorgd vanaf 40 euro   |   Direct af te halen in de Meern   |   Groot aanbod   |   Voor 16.00 besteld is morgen in huis

Product 1 tot 24 van totaal 96

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. Alles

Product 1 tot 24 van totaal 96

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. Alles

Online Gin bestellen

Qeuze.com is de online Gin specialist van Nederland. Wij leveren een groot aantal gins uit Nederland en landen zoals Engeland. Wij maken een selectie in kruidigefloralecitrus en zoete gin. Bestel nu online gemakkelijk en snel tegen speciale prijzen de mooiste Ginsoorten en bijpassende accessoires zoals gin glazen en botanicals (gin kruiden). Qeuze.com is officieel geregistreerd als online slijterij waardoor het de mogelijkheid heeft om sterke dranken aan te bieden en online te verkopen. Door de centrale ligging van ons magazijn kunt u uw bestelling ook gemakkelijk en zonder kosten ophalen in De Meern. Bij Qeuze.com besteld u online de merken als VanDyck, Tanqueray, Bobby’s, Hendrick’s en Bombay Sapphire Gin.

Over Gin

Er wordt gezegd dat Gin oorspronkelijk werd uitgevonden in Nederland in 1650 als medicinale remedie voor nieraandoeningen. Gin stamt af van jenever. Professor Franciscus de le Boë Sylvius zou omstreeks 1650 een destillaat gestookt hebben dat hij genièvre of genova noemde. De bevolking veranderde de naam al vlug in "genever" en "jenever".  In Engeland heeft deze drank een eigen ontwikkeling doorgemaakt, zodat hij is uitgegroeid tot een typisch Brits product. Een van de bekendste merken is Gordon's Gin. De oudste Belgische gin is Cockney's Gin. Met (droge) vermouth is gin een ingrediënt van de klassieke Martini. ( bron Wikipedia)

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 40,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.