Webshop keurmerk

Qeuze giftcards

 

QEUZE GIFTCARDS

Een cadeau met smaak, de Qeuze cadeaubon

 

De meest gegeven relatiegeschenk is nog steeds een fles wijn, maar wat is de smaak van jou klant, relatie of personeel. Met de Qeuze giftcards geef je de ontvanger zelf de keuze. En kiest men liever voor een mooie fles Gin, prosecco of fles olijfolie, dan is dat uiteraard geen probleem. Je bepaald namelijk zelf wat je kiest. Met de qeuze giftcard kan je online uit meer dan 1.000 smaakvolle producten kiezen. Dat is nog eens een Qeuze. Uiteraard bieden wij veel creatieve oplossingen voor het geven van een giftcard. Naast de plastic versie kunnen wij de bon ook personaliseren en bouwen wij een bijpassende landingspagina. Voor meer informatie kan je contact opnemen via mail zakelijk@Qeuze.com of telefonisch via 030-6000355.

 


 

 

√ Onderscheidend assortiment
Een smaakmakend assortiment

 

Persoonlijke boodschap
Gepersonaliseerde giftcards en toevoegingen.

 

√ Goede service
Wij leveren snel en volgens afspraak

 

Tegoed opsparen
Tegoed hoeft niet in 1x opgemaakt te worden

 

√ Ruime keuze
Meer dan 1000 producten online leverbaar

 

√ Persoonlijk contact
Direct een eigen accountmanager.

 

 


 

 

Giftcard als Kerstgeschenk of incentive

Het blijft een uitdaging om elk jaar weer een origineel relatiegeschenk te verzinnen voor Kerst. Je moet rekening houden met veel verschillende smaken, verschillende budgetten en het moet passen bij het bedrijf. De Giftcards van Qeuze zijn  de oplossing voor deze uitdagingen. Onze cadeaukaarten zijn aan te passen naar alle wensen en budgetten. Ideaal dus als relatiegeschenk of als incentive voor een spaarprogramma. Met onze Fulfilment partner Buspro bieden wij een totaaloplossing. Van ontwikkeling tot verzending.

 

Qeuze startpagina

Eigen landingspagina

Hoe maak je een giftcard toch persoonlijk? Hoe kan je je personeelsleden toch nog een keer extra bedanken met een kerstboodschap ? Qeuze heeft de mogelijkheid om een eigen landingspagina te maken met eigen logo, boodschap en een eigen invulling en links. Hierdoor is de giftcard nog een stuk persoonlijker. Bepaal bijvoorbeeld een top 10 smaken van het bedrijf of jou als persoon. Maar ook leuke tips van onze specialisten kunnen we hierop bekend maken. Klik hier om een voorbeeld te bekijken van een eigen Qeuze pagina.

 

Qeuze giftcard

Print of digitaal

Standaard leveren we de Qeuze cadeaubonnen in een potje met vers gebrande koffiebonen, maar uiteraard is het ook mogelijk om deze digitaal te versturen of op een eigen persoonlijke giftcard. Veel bedrijven kiezen voor een combinatie van giftcard met een klene attentie zoals een lekkere huiswijn, klein flesje olijfolie of andere smaakvolle producten. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden, of het nu gaat om de verpakking, cadeau of logistieke oplossingen.

 

Eigenschappen van de Giftcard

 

De giftcards van Qeuze zijn 1 jaar geldig en alleen inwisselbaar op Qeuze.com. De waarde van de card hoeft niet in 1x opgemaakt te worden en als men extra wil bijbetalen dan is dat altijd mogelijk. Het is zelfs mogelijk om meerdere giftcards tegelijk in te wisselen. Mocht je een persoonlijk advies willen dan zit onze helpdesk voor je klaar om je te helpen met de juiste Qeuze.

 


 

Meer weten over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op via zakelijk@qeuze.com of bel ons op 030 6000355. Wij helpen u graag verder.