Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

 

Qeuze giftcards

QEUZE GIFTCARD - Een cadeau met smaak

Het meest gegeven relatiegeschenk is een fles wijn, maar het blijft altijd gissen naar de smaak van jouw klant, relatie of personeelslid. Met de Qeuze giftcard geef je de ontvanger zelf de keuze en bedien je daarmee niet alleen de liefhebber van wijn. Met de Qeuze giftcard kan je namelijk online uit meer dan 1.000 smaakvolle producten kiezen. Denk aan olijfolie, rum, kaviaar of mooi glaswerk. Dat is nog eens een ruime Qeuze! Wij denken graag mee met een creatieve manier om de giftcard uit te reiken. Naast de plastic versie kunnen wij de bon ook personaliseren en bouwen wij een bijpassende landingspagina. Voor meer informatie kan je contact opnemen via mail zakelijk@Qeuze.com of telefonisch via 030-6000355.


√ Onderscheidend assortiment
Een smaakvol culinair assortiment

Persoonlijke boodschap
Gepersonaliseerde giftcards en toevoegingen

√ Goede service
Wij leveren snel en volgens afspraak

Tegoed opsparen
Het tegoed hoeft niet in 1x opgemaakt te worden

√ Ruime keuze
Meer dan 1000 producten online leverbaar

√ Persoonlijk contact
Direct een eigen accountmanager


Giftcard als Kerstgeschenk of incentive

Het blijft een uitdaging om elk jaar weer een origineel relatiegeschenk te verzinnen voor Kerst. Naast het budget wil je natuurlijk ook rekening houden met alle verschillende smaken. Onze smaakvolle giftcard is de oplossing voor deze uitdagingen. Onze cadeaukaarten zijn aan te passen naar alle wensen en budgetten. Ideaal als relatiegeschenk of als incentive voor een spaarprogramma.

Qeuze startpagina

Eigen landingspagina

Hoe maak je een giftcard toch persoonlijk? Hoe kan je je personeelsleden naast de (standaard) kerstboodschap ook nog een keer extra bedanken voor hun inzet? Qeuze heeft de mogelijkheid om een eigen landingspagina te maken met eigen logo, boodschap en opmaak. Hierdoor wordt de giftcard nog een stuk persoonlijker. Klik hier om een voorbeeld te bekijken van een eigen Qeuze pagina.

Qeuze giftcard

Print of digitaal

Standaard leveren we de Qeuze cadeaubonnen in een potje met vers gebrande koffiebonen, maar uiteraard is het ook mogelijk om deze digitaal te versturen of op een eigen persoonlijke kaart te plakken. Veel bedrijven kiezen voor een combinatie van giftcard met een klene attentie zoals een lekkere huiswijn, klein flesje olijfolie of andere smaakvolle producten. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden, of het nu gaat om de verpakking, het cadeau of de logistieke oplossingen.

Eigenschappen van de Qeuze Giftcard

De giftcards van Qeuze zijn 1 jaar geldig en alleen inwisselbaar op Qeuze.com. De waarde van de cadeaukaart hoeft niet in één keer opgemaakt te worden en als men extra wil bijbetalen dan is dat altijd mogelijk. Het is zelfs mogelijk om meerdere giftcards tegelijk in te wisselen. Mocht je een persoonlijk advies willen dan zit onze helpdesk voor je klaar om je te helpen met de juiste Qeuze.


Meer weten over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op via zakelijk@qeuze.com of bel ons op 030 6000355. Wij helpen u graag verder.