Hopleverancier Prins

Hopleverancier Prins

Tip: Voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. Uw bestellingen zijn nu ook direct af te halen bij ons magazijn in De Meern.

5 Artikel(en)

per pagina

5 Artikel(en)

per pagina

Over Hopleverancier Prins

Lang voordat bier speciaalbier werd, fantaseerden Erik Varekamp en Laurens Prins al over het ontwikkelen van een eigen bierlijn. Erik, geboren en getogen Amsterdammer, droomde van "Het Gouden Bocht" en Laurens, geïnspireerd door zijn achternaam, van "Prins Pils".

Toen de paden van Erik en Laurens elkaar in 2016 kruisten, werd het idee geboren om een uniek totaalconcept te ontwikkelen waarin vormgever en brouwmeester elkaar inspireren en beïnvloeden. Erik en Laurens hebben vervolgens ruim een jaar de tijd genomen om dit concept tot in de puntjes uit te werken en te perfectioneren. Het resultaat is Hopleverancier Prins: een koninklijke familie van heerlijke ambachtelijk gebrouwen bieren waarin vormgeving en smaakbeleving met elkaar samen smelten.

De analogie met een koninklijke familie is geen toeval. Bier is een edel natuurproduct en, zoals een familie is verbonden door een gedeeld DNA, is bier verbonden door vier gedeelde basisingrediënten: water, mout, gist en hop. En, zoals elk individueel lid van een familie een uitgesproken eigen uiterlijk en karakter heeft, kent ook bier een eindeloze variëteit aan stijl, smaak en karakter. Om zowel die verbondenheid als die verscheidenheid tot uitdrukking te brengen, wordt elke biervariant binnen de Hopleverancier Prins familie belichaamd door een uniek adellijk karakter met een eigen gezicht.

Een concept dat Erik op het lijf geschreven is. Erik is illustrator-cartoonist, onder meer voor het Financieele Dagblad en de VPRO gids en maker van historische stripseries over twee andere dynastieën: "Agent Orange" met Prins Bernhard in de hoofdrol en "The Kennedy Files", over de Amerikaanse tegenhanger van een koninklijke familie: de familie Kennedy. Deze zomer stellen Erik en Laurens de eerste drie adellijke familieleden van een nieuwe dynastie aan u voor: Hopleverancier Prins "Op het witte paard", een traditionele Duitse Weizen, "Maharadja", een elegante India Pale Ale, en last but not least, "Kroonprins", een perfect uitgebalanceerd Pils.

Pils neemt een bijzondere plek in de bierlijn van Hopleverancier Prins in en ook dat is geen toeval. Hoewel Pils de reputatie heeft dat het geen speciaalbier zou zijn, is Hopleverancier Prins ervan overtuigd dat alle bier, mits goed uitgevoerd, speciaalbier is. En dat geldt óók voor Pils. Sterker nog: Pils vormt niet alleen de ruggegraat van de wereldwijde biercultuur, maar is ook een van de meest uitdagende bierstijlen om goed te brouwen. Om dit tot uitdrukking te brengen, geeft Hopleverancier Prins haar Pils het predikaat "Kroonprins" en maakt het bijbehorende karakter een vast onderdeel uit van het logo en de huisstijl van Hopleverancier Prins.

Proost!

Hopleverancier Prins online bestellen

Vanaf nu is het bier van Hopleverancier Prins ook online te koop bij Qeuze.com. Wij leveren Hopleverancier Prins direct vanaf de producent en hebben een samenwerking met het merk. Hierdoor garanderen wij altijd vers bier en de juiste kwaliteit. Bestelling voor 14:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden ( Mits anders gemeld ). Je bestelling kan eventueel ook direct opgehaald worden. Wij zijn van maandag tm vrijdag van 08:30 tot 17:00 geopend. 

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 20,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.