Calvados

Calvados

Tip: Voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. Uw bestellingen zijn nu ook direct af te halen bij ons magazijn in De Meern.

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina

Wat is Calvados ? 

Calvados is appel brandewijn dat lijk op cognac met een hoog alcohol percentage van 40% - 45%. Het wordt gemaakt door het destilleren van appelcider. De drank is afkomstig uit het gelijknamige departement (Calvados) in Normandië.

Online Calvados bestellen 

Voor het kopen van alcoholische dranken moet je minimaal 18 jaar zijn. Als online verkooppunt van sterke dranken zoals Calvados hebben wij een speciale slijterij vergunning. Naast deze regels geven wij ook extra veel aandacht aan de manier van versturen en de beschermende transportverpakking. Voorraad artikelen die voor 14:00 besteld zijn worden dezelfde dag nog verzonden. Uiteraard is het ook mogelijk om je order direct op te halen. Wij zitten op het industrie terrein van De Meern. Gratis parkeren voor de deur en onze specialisten staan voor je klaar voor wat extra informatie en tips.

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 20,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.