Armagnac

Armagnac

Tip: Voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. Uw bestellingen zijn nu ook direct af te halen bij ons magazijn in De Meern.

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina

Armagnac

Qeuze.com verkoopt online diverse Armagnac merken zoals Janneau en Cles Des Ducs. 

Wat is het verschil tussen cognac, brandy en amagnac?

Cognac is een sterk alcoholische drank met een alcohol percentage van 40% of hoger en is verkregen door het destilleren van witte wijn. Om cognac genoemd te mogen worden moet de drank bestaan uit een aantal geselecteerde druivenrassen, moet het minimaal dubbel gedestilleerd zijn, minstens tweeënhalf jaar in houten vaten gerijpt zijn en moet de drank uit de streek van Cognac komen. Naast Cognac praat men ook vaak over Armagnac en Brandy. Armagnac ligt zuidelijker Cognac, ten zuidoosten van Bordeaux in het departement Gers. Brandy is de verzamelnaam voor deze dranken, ook voor welke elders in de wereld worden gemaakt.

Het grote verschil tussen Armagnac en cognca is dat  Armagnac wordt slechts één keer gedistilleerd, terwijl cognac twee maal en bij een lagere temperatuur gedistilleerd wordt. Beide dranken worden gedistilleerd in een distillatieketel. In elk gebied zijn er natuurlijk eigen regels en andere tradities.

Online armagnac bestellen 

Voor het kopen van alcoholische dranken moet je minimaal 18 jaar zijn. Als online verkooppunt van sterke dranken zoals cognac en brandy hebben wij een speciale slijterij vergunning. Naast deze regels geven wij ook extra veel aandacht aan de manier van versturen en de beschermende transportverpakking. Voorraad artikelen die voor 14:00 besteld zijn worden dezelfde dag nog verzonden. Uiteraard is het ook mogelijk om je order direct op te halen. Wij zitten op het industrie terrein van De Meern. Gratis parkeren voor de deur en onze specialisten staan voor je klaar voor wat extra informatie en tips.

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 20,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.