Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Single Malt whisky

Single Malt whisky
Aflopend sorteren

Items 1-24 van 74

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-24 van 74

Pagina
per pagina

Wat is (Single) Malt whisky

Het tegenovergesteld van de blended whisky's zijn de malt whisky's, ook wel single malt whisky genoemd. Een whisky die afkomstig is van slechts 1 destilleerderij. Ze worden gemaakt is koperen ketels en hebben vaak een wat meer uitgesproken smaak ( zilt en jodium achtig ). Bij Qeuze.com hebben we een mooie selectie aan single malt whisky soorten zoals die van Balvenie. Doordat wij continue op zoek zijn naar de mooiste producten zal je ook regelmatig nieuwe merken zien verschijnen.

Scotch Malt whisky

Scotch Malt whisky ( ook wel Malt whisky genoemd ) is de tegenhanger van de Blended Whisky. In tegenstelling tot de naam ons doet vermoeden is de Malt Whisky niet gemaakt van 1 soort maar verschillende soorten whisky. Er zijn wel eisen aan deze verschillende soorten, ze moeten namelijk allemaal van dezelfde distilleerderij komen. Bij Qeuze.com hebben we een mooie selectie aan single malt whisky soorten zoals die van Millstone. Doordat wij continue op zoek zijn naar de mooiste producten zal je ook regelmatig nieuwe merken zien verschijnen.

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over onze Whisky?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken zoals Single malt Whisky, delicatessen en smaakvolle geschenken. Schrijf je hier in!