Single Malt whisky

Single Malt whisky

Tip: Voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. Uw bestellingen zijn nu ook direct af te halen bij ons magazijn in De Meern.

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina

Wat is Single malt whisky

Single Malt whisky ( ook wel Malt whisky genoemd ) is de tegenhanger van de Blended Whisky. In tegenstelling tot de naam ons doet vermoeden is de Single Malt Whisky niet gemaakt van 1 soort maar verschillende soorten whisky. Er zijn wel eisen aan deze verschillende soorten, ze moeten namelijk allemaal van dezelfde distilleerderij komen.

Online Single malt whisky kopen

Bij Qeuze.com hebben we een mooie selectie aan single malt whisky soorten zoals die van Millstone. Doordat wij continue op zoek zijn naar de mooiste producten zal je ook regelmatig nieuwe merken zien verschijnen.

Gemakkelijk online bestellen

Bij Qeuze.com bestel je nu nog gemakkelijker online. Bestellingen die wij voor 14:00 uur ontvangen zullen we dezelfde dag nog versturen met PostNL. Uiteraard kan je ook zelf bepalen wanneer je je bestelling wilt ontvangen. Kan je echt niet wachten dan is het altijd mogelijk om de order direct bij ons hoofdkantoor in De Meern op te halen. Wij zijn geopend van maandag tm vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. 

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 40,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.