Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Bourbon whiskey

Bourbon whiskey
Aflopend sorteren

16 Items

per pagina
 1. SALE
  Jack Daniel's Black Label whiskey (70cl)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 22,50 Speciale prijs € 21,50
 2. SALE
  Jack Daniel's Family Of Fine Spirits pakket (A)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 23,50 Speciale prijs € 19,95
 3. SALE
  Jim Beam Bourbon Whiskey (1L)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 19,50 Speciale prijs € 17,95
Aflopend sorteren

16 Items

per pagina

Wat is Bourbon Whiskey

Deze Amerikaanse Whiskey ( dus geen whisky ) is gemaakt van minimaal 51% mais waardoor de whiskey wat zoeter wordt en mag geen andere dranken bevatten. Alleen dan mag het een Bourbon Whiskey heten. Bij Qeuze.com hebben we een mooie selectie aan Bourbon whiskey soorten zoals die van jack Daniels en Makers Mark. Doordat wij continue op zoek zijn naar de mooiste producten zal je ook regelmatig nieuwe merken zien verschijnen.

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over onze Whiskey?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken zoals Bourbon Whiskey, delicatessen en smaakvolle geschenken. Schrijf je hier in!