Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Blended whisky

Blended whisky
Aflopend sorteren

Items 1-24 van 76

Pagina
per pagina
  1. 1L
    Clan Mcgregor Whisky (1L)
    Rating:
    93%
    € 15,50
Aflopend sorteren

Items 1-24 van 76

Pagina
per pagina

Wat is Blended Whisky ?

het grootste deel van alle Whisky's zijn blended ( ongeveer 90% ).  Maar wat is blended whisky nou precies ? Het antwoord zit al in de naam, het is een whisky dat ontstaat door verschillende soorten whisky's door elkaar te mixen ( blenden ). Vervolgens worden verschillende soorten whisky's bij elkaar verkocht als 1 soort. De reden hiervoor is dat men een mooiere whisky kan maken en de kwaliteit kan verhogen. Daarnaast is het ook nog eens goedkoper om ze dan te verkopen. Bij Qeuze.com hebben we een mooie selectie aan blended whisky soorten, van Johnnie Walker tot Famous Grous. Doordat wij continue op zoek zijn naar de mooiste producten zal je ook regelmatig nieuwe merken zien verschijnen.

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over onze Whisky?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken zoals Blended Whisky, delicatessen en smaakvolle geschenken. Schrijf je hier in!