Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Cachaça rum

Cachaça rum
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
  1. SALE
    Sagatiba Pura Cachaca (70cl) (A)
    Rating:
    0%
    Normale prijs € 14,95 Speciale prijs € 12,95
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina

Online Cachaça rum bestellen

Cachaça rum ( ook wel bekend als aguardente en pinga ) is een suikerrietdistillaat afkomstig uit Brazilië en is vergelijkbaar met witte rum. De Cachaca wordt het meest gedronken in Brazillië. Onze specialisten zijn altijd op zoek naar de pareltjes uit de markt en zoeken zowel lokale als ambachtelijke producten. Bekijk dus regelmatig het aanbod en ontdek jou favoriete rum. Een uitstekende Qeuze dus! Als je meer wilt weten over rum dan vind je deze blog misschien wel interessant.

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over onze rum?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken zoals Cachaça rum, delicatessen en de mooiste culinaire geschenken. Schrijf je hier in!