Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

 

 

De Kuyper

Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

20 Items

per pagina
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

20 Items

per pagina

De Kuyper kopen

Likeuren van de Kuyper zijn ideaal als aanvulling voor de perfecte cocktail. Bestel deze dranken nu gemakkelijk online bij Qeuze.

Over De Kuyper

De Kuyper is opgericht in Schiedam in 1695, dit maakt dat het bedrijf in de top 10 van de oudste familiebedrijven van Nederland staat. De Kuyper is een echt familiebedrijf en is 's werelds grootste producent van cocktail likeuren. Ze exporteren hun producten naar meer dan 100 landen met een jaaromzet van meer dan 50.000.000 flessen. Het feit dat De Kuyper ervoor koos zich in Schiedam te vestigen had te maken met de havens. De beste vruchten, planten en kruiden werden uit verre landen via de havens van Rotterdam en Schiedam naar Nederland gebracht. Hierdoor konden ze experimenteren met verschillende smaken van de verschillende producten. De ingrediënten die veel werden gebruikt zijn: Schillen, Bladeren, Zaden, Wortels, Schors, Bloemen, Bessen en fruit.

De Kuyper bestellen bij Qeuze

De Kuyper bestellen doe je natuurlijk bij Qeuze! Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt deze in een stevige verzenddoos verpakt en vervolgens tot aan je deur bezorgd door een betrouwbare verzendpartij. Heb je een specifieke vraag over je bestelling? Onze klantenservice denkt graag met je mee!

Op de hoogte blijven van De Kuyper?

Wil je meer weten over De Kuyper, het assortiment en de mogelijkheden? Schrijf je onderaan onze website in voor onze nieuwsbrief.