Webshop keurmerk

Tequila

Tequila

13 Artikel(en)

per pagina

13 Artikel(en)

per pagina

Online Tequila bestellen

In eerste instantie zou je bij een Tequila waarschijnlijk denken aan een shotje met zout en citroen. Dat is niet helemaal terecht want dit Mexicaanse drankje is veel meer dan een shotje en een populair nummer. Tequila is gemaakt van de blauwe agave ( een soort vetplant met cactus achtige bladeren ) en komt oorspronkelijk uit de stad Tequila ( vandaar de naam ). 

Net als bij een aantal andere dranken zoals de champagne en cognac mag deze drank alleen Tequila heten als het minimaal 51% agave bevat en in een van de 5 tequila regio's gemaakt is.  

Tequila proef je het beste gewoon puur, alleen dan komt de smaak van een goede tequila naar voren. Je kan hm natuurlijk ook serveren zoals de mexicanen dit doen met tomaten citroen sap (sangrita). Maar het meest bekend is wel met zout en citroen ( in de volgorde zout - tequila - citroen ). Uiteraard zien we de Tequila ook veel terug in de cocktails, meest bekende is de Margarita. 

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de dranken?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken zoals Tequila, delicatessen en geschenken. Schrijf je hier in!

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in Vianen. Bestellingen boven de € 40,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.