Likeuren

Likeuren

Tip: Voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. Uw bestellingen zijn nu ook direct af te halen bij ons magazijn in De Meern.

14 Artikel(en)

per pagina

14 Artikel(en)

per pagina

Online likeuren kopen

Bij Qeuze.com verkopen wij een mooie selectie aan likeuren zoals limoncello en koffielikeur. Naast een aantal bekende merken zoals Bottega en Tia Maria verkopen wij ook een mooi aanbod aan ambachtelijke en lokale producten. 

Gemakkelijk online bestellen

Bij Qeuze.com bestel je nu nog gemakkelijker online. Bestellingen die wij voor 14:00 uur ontvangen zullen we dezelfde dag nog versturen met PostNL. Uiteraard kan je ook zelf bepalen wanneer je je bestelling wilt ontvangen. Kan je echt niet wachten dan is het altijd mogelijk om de order direct bij ons hoofdkantoor in De Meern op te halen. Wij zijn geopend van maandag tm vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. 

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 40,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.