Bier

Bier

Tip: Voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. Uw bestellingen zijn nu ook direct af te halen bij ons magazijn in De Meern.

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina

Online bier kopen

Bier is populair! Deze trend is duidelijk zichtbaar als we het aanbod biersoorten in de horeca bekijken. Qeuze.com zal de selectie in soorten bieren steeds verder gaan ontwikkelen en uitbreiden. Wat denkt u bijvoorbeeld van onze truffelbier? Een biersoort dat wij rechtstreeks uit Italië halen. Heerlijk bij kip en pasta.

Online gemak bij Qeuze.com

Qeuze.com biedt het gemak om online uw bier direct te bestellen en vanaf 50 euro zelfs gratis thuis te bezorgen. Online bier bestellen was nog nooit zo makkelijk. Mocht u de bestelling met spoed nodig hebben dan kunt u binnen een uur na bestelling uw order al afhalen bij ons magazijn in de Meern bij Buspro. 

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in De Meern. Bestellingen boven de € 40,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.