Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Koffielikeur

Koffielikeur
Aflopend sorteren

16 Items

per pagina
 1. SALE
  Cafe Marakesh Original likeur (70cl)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 10,95 Speciale prijs € 10,50
 2. SALE
  Hasseltse Koffie Frijns likeur (70cl) (A)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 10,50 Speciale prijs € 9,95
 3. SALE
  Licor 43 Baristo (70cl)
  Rating:
  80%
  Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 17,95
 4. SALE
  Tia Maria likeur (70cl)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 14,95 Speciale prijs € 13,95
 5. SALE
  Zuidam Creme De Cafe (70cl) (A)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 14,95 Speciale prijs € 12,95
Aflopend sorteren

16 Items

per pagina

Online Koffielikeur kopen

Meest populaire likeur van Nederland is toch wel de koffielikeur. Niet alleen omdat we echte koffieleuten zijn maar ook omdat de likeur heel veelzijdig is. De koffielikeur is geschikt om puur te drinken, on the rocks, in de mix en natuurlijk in de koffie. 

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de likeuren?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken, Koffielikeur en delicatessen. Schrijf je hier in!