Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Chocolade & Karamel likeur

Chocolade & Karamel likeur
Aflopend sorteren

17 Items

per pagina
  1. Actie
    Caramol (50cl)
    Rating:
    98%
    € 19,95
  2. incl. kaartje
Aflopend sorteren

17 Items

per pagina

Online Chocolade & Caramel likeur kopen

De meest populaire en bekende zoete smaak ter wereld is waarschijnlijk toch wel caramel en chocolade. het is dan ook niet vreemd dat deze smaken het goed doen bij de likeuren. Deze drankjes kunnen zowel puur gedronken worden als in de mix. Heerlijk als shotje naast je koffie of als extraatje in de bar. Qeuze heeft een ruim aanbod aan likeuren die zowel geschikt zijn als thuis gebruik als in de horeca.

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de likeuren?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken zoals de Chocolade & Karamel likeur, delicatessen en de mooiste geschenken. Schrijf je hier in!