Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Kruiden & bitterlikeur

Kruiden & bitterlikeur
Aflopend sorteren

Items 1-24 van 51

Pagina
per pagina
 1. SALE
  Campari Bitter (1L)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 18,95 Speciale prijs € 17,95
 2. SALE
  Campari Bitter (70cl)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 14,50 Speciale prijs € 12,95
 3. SALE
  Drambuie likeur (1L)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 26,95 Speciale prijs € 25,50
Aflopend sorteren

Items 1-24 van 51

Pagina
per pagina

Online Kruiden en Bitterlikeur kopen

Bitterlikeur is een likeur gemaakt van kruidenextracten. De kruidenbitters zijn net als bij de bitter jenever gebaseerd op een basis alcohol drankje met een neutrale smaak. De bitters worden aangezoet met suiker en geselecteerde kruiden. Vroeger werden bitterlikeuren ook wel verkocht als medicijn, tegenwoordig is het een populaire drank in Nederland bij speciale gelegenheden zoals Koningsdag (oranjebitter). Maar ook de Schobbelaar uit het zuiden van het land is een bekende bitter. Qeuze heeft een mooi aanbod in diverse bitters.

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de likeuren?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken zoals de Bitterlikeur, delicatessen en de mooiste geschenken. Schrijf je hier in!