Webshop keurmerk

Anijsdranken

Anijsdranken

Product 1 tot 24 van totaal 32

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Alles

Product 1 tot 24 van totaal 32

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Alles

Online Anijsdranken zoals Raki, Ouzo, Pastis, sambuca en Absint kopen

Anijs is een specerij die we veel terug zien in drankjes uit het midden-oosten. Denk maar aan bijvoorbeeld Raki, Ouzo, Pernot, Pastis, Sambuca en Absint. Anijsdrankjes worden voor puur en koud gedronken. 

Raki

Deze Turkse drank heeft een alcohol percentage van ongeveer 45% en wordt vaak , net als de Pastis, aangelengd met water. Hierdoor wordt de drank ( indien er anijs in zit ) troepel wit. 

Ouzo

De bekendste drank uit Griekenland is toch wel de ouzo. Sinds een aantal jaren is de naam officieel in Europa beschermt waardoor er geen namaak meer kan komen. Het alcohol percentage ligt tussen de 37,5 en 44 %. Het lekkerste is om de Ouzo in de vriezer te bewaren en deze ijskoud te drinken in een shotglas.

Pastis

Deze Franse drank heeft zijn populariteit te danken aan het verbod op Absint. De drank is gemaakt van anijs, zoethout en andere kruiden. Net als de Raki wordt de Pastis gedronken met water erbij, hierdoor wordt de drank troebel. 

Sambuca

Ook in Italië is de drank met anijs populair, Sambuca is een Italiaanse Anijs likeur met een alcoholpercentage van 40%. De beste serveertip voor sambuca is met 3 koffiebonen in het glas. Een staat voor gezondheid, een voor geluk en de laatste voor rijkdom. Even aansteken voor de extra smaak explosie en genieten maar. 

Over Absint

Absint ( ook wel Absente, Absenthe, Absinth en Absinthe) is jarenlang een verboden drank geweest. Nadat een aantal jaren geleden is dit verbod opgeheven en kan men weer genieten van deze heerlijke anijsdrank. Absint is gemaakt van anijs, kruiden en natuurlijk absintalsem. De Absint zit hoog in de alcohol en is vaak herkenbaar aan de groene kleur.

Drink advies: Allereerst adviseren wij door het hoge alcohol percentage het drankgebruik te beperken. Absint kan op verschillende manieren gedronken worden. De meest bekende manier is op het speciale lepeltje met suiker. Maar om echt een beleving te geven kan je ook een suikerklontje in de absint dopen en deze vervolgens op de lepel aan te steken. De vlam zorgt ervoor dat het alcohol iets lager gaat worden en het effect groter. 

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de dranken?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken zoals Anijsdranken (Raki, Ouzo, Pastis, sambuca en Absint), delicatessen en geschenken. Schrijf je hier in!

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in Vianen. Bestellingen boven de € 40,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.