Webshop keurmerk

Cadeautips

Cadeautips

Product 1 tot 24 van totaal 30

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Alles

Product 1 tot 24 van totaal 30

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. Alles

Gin & tonic pakketten

Gin is IN. De trend van Gin & Tonic is nu ook volledig los gebarsten in Nederland. Een echte Hollandse drank wat zijn oorspronk vind bij de Jenenver. Met een grote selectie aan kruiden, smaken, tonics en natuurlijk de Gin is het aanbod enorm. Bij Qeuze hebben we samen met de specialisten de mooiste Gin flessen verpakt in een mooie luxe zwarte cadeauverpakking. Een compleet pakket met de juiste tonic, mooie glazen en bijpassende kruiden. Een cadeau voor de perfect serve. Gin & Tonic pakketten.

Ruime keuze in smaakvolle cadeaus

Bij Qeuze.com houden we van een ruime keuze. Onze specialisten hebben daarom gezamenlijk de mooiste pakketten ontwikkeld. Doordat wij een onafhankelijke organisatie zijn en rechtstreeks met de leveranciers schakelen kunnen we niet alleen scherp geprijsde pakketten maken, maar ook nog eens snel leveren. Vaak zo snel dat u het de volgende dag al in huis kunt hebben. Mocht u niet kunnen wachten dan is het mogelijk om uw online bestelling direct af te halen bij ons magazijn Vianen. Wij leveren pakketten met de mooiste pakketten zoals wijngeschenken, sterke dranken en delicatessen. Voor elke smaak en prijsklasse een pakket.

Gifts online zakelijk kopen

Bent u op zoek naar een pakket voor zakelijk gebruik of als relatie geschenk dan kunt u deze ook via een zakelijk account inkopen. Onze pakketten kunt u ook zakelijk bestellen. Bij grotere aantallen kunt u altijd even contact met ons opnemen. Ook als u een pakket op maat wilt hebben, denken wij graag met u mee. Wij zijn bereikbaar op 030 6000790 of stuur een e-mail naar info@qeuze.com..

Gemakkelijk online geschenken bestellen

Bij Qeuze.com houden we van een ruime keuze. Onze specialisten hebben daarom gezamenlijk de mooiste pakketten ontwikkeld. Doordat wij een onafhankelijke organisatie zijn en rechtstreeks met de fabrikanten schakelen kunnen we niet alleen scherp geprijsde pakketten maken, maar ook nog eens snel leveren. Vaak zo snel dat u het de volgende dag al in huis kunt hebben. Mocht u niet kunnen wachten dan is het mogelijk om uw online bestelling direct af te halen bij ons magazijn in Vianen.

Bestel snel en veilig online

Qeuze.com biedt niet alleen een ruime keuze maar ook gemak en kwaliteit. Bestellingen doorgegeven voor 16:00 uur worden de volgende dag, mits  op voorraad, afgeleverd. Ook is het mogelijk om je bestelling direct af te halen bij ons logistieke centrum in Vianen. Bestellingen boven de € 40,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Wijnen, champagne, sterke dranken, delicatessen en geschenken bestel je online gemakkelijk, snel en veilig bij Qeuze.com, het culinaire warenhuis van Nederland.