Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Whisky

Whisky
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina
 1. SALE
  Chivas Regal Ultis Whisky in giftbox (70cl) (A)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 139,00 Speciale prijs € 119,00
 2. incl. kaartje
 3. SALE
  Johnnie Walker Red Label (70cl) (A)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 15,50 Speciale prijs € 13,95
 4. SALE
  Johnnie Walker Swing Whisky in giftbox (70cl) (A)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 43,95 Speciale prijs € 37,50
 5. incl. kaartje
Aflopend sorteren

5 Items

per pagina

Het verschil tussen Whisky en Whiskey

De mooiste whisky bestel je snel en gemakkelijk online via Qeuze.com. Whisky komt uit Schotland en Canadees, whiskey met een 'e' is Iers en Amerikaans. Qeuze.com heeft een mooie selectie gedistileerde dranken zoals Johnnie Walker en Jack Daniels. Doordat wij vaak rechtstreeks vanuit de bron kopen kunnen wij de producten scherp en voordelig aanbieden. Dit geldt voor de basis maar ook voor de speciale uitgaves en limited editions.  

Meer over Whisky

Whisky is een sterk alcoholische drank met een alcohol percentage van rond de 40% en is gemaakt van graan, water en gist, dat vervolgens gedurende een bepaalde periode moet rijpen op eikenhouten vaten voordat het whisky of whiskey genoemd mag worden. Qeuze.com verkoopt online een mooie selectie van diverse merken en blends. In Nederland is men echt een liefhebber van de Schotse Whisky (ongeveer 90%) , hiervan is waarvan 85% blended Scotch en 5% Malt Whisky is. De rest is Ierse, Amerikaanse en Canadese Whisky. 

Whisky en Whiskey online bestellen bij Qeuze.com

Qeuze.com heeft samen met de specialisten een mooi aanbod geselecteerd aan Whisky soorten. Doordat wij continue op zoek zijn naar de mooiste producten zal je ook regelmatig nieuwe merken zien verschijnen. Naast de bekende merken zoals Johnnie Walker en famous Grous hebben wij dus ook minder bekende merken een hoge kwaliteits whisky.

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken zoals Whisky en Whiskey, delicatessen en geschenken. Schrijf je hier in!