Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Vodka

Vodka
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
 1. SALE
  Belvedere Vodka (70cl) (A)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 32,95 Speciale prijs € 29,95
 2. SALE
  Caramol (50cl) (A)
  Rating:
  98%
  Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 16,95
 3. SALE
  Ketel One Botanical Cucumber & Mint (70cl) ..
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 24,95 Speciale prijs € 18,95
 4. SALE
  Ketel One Botanical Grapefruit & Rose (70cl) ..
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 24,95 Speciale prijs € 18,95
 5. SALE
  Ketel One Botanical Peach & Orange Blossom (70cl) ..
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 24,95 Speciale prijs € 18,95
 6. SALE
  Twenty20 Vodka (70cl) ..
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 24,95 Speciale prijs € 18,95
 7. SALE
  VanDyck premium Vodka (70cl) ..
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 24,50 Speciale prijs € 19,95
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina

Vodka of Wodka ?

We zien dat Vodka en Wodka vaak door elkaar wordt gebruikt, maar wat is nou het verschil tussen Vodka en Wodka? Het antwoord is heel makkelijk, het maakt helemaal niks uit, het verschil zit hm in de uitspraak waardoor we een W gebruiken. Officieel komt het woord uit rusland met een V (Vodka betekent watertje).

Online Vodka bestellen

Bestel nu gemakkelijk en snel online de mooiste Vodka's. Wij leveren topmerken zoals Beluga en Belverdere. Door de hoge kwaliteit zijn onze vodka's niet alleen lekker in de mix maar ook om gewoon puur te drinken. Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken zoals Vodka, delicatessen en culinaire geschenken. Schrijf je hier in!