Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Limoncello

Limoncello
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina
 1. Black & Bianco Limonsecco (75cl)
  Rating:
  80%
  € 8,95
 2. Black & Bianco piccolo Limonsecco (20cl)
  Rating:
  80%
 3. SALE
  Luxardo Limoncello (70cl)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 11,95 Speciale prijs € 11,50
Aflopend sorteren

7 Items

per pagina

Online Limoncello kopen

Limoncello is een Italiaanse drankje dat gemaakt is van citroenen, het is vergelijkbaar met onze Nederlandse itroenjenever.  Limoncello wordt ook geproduceerd op Sicilië, Sardinië en Malta en zelfs in Frankrijk en Californië. Als je op vakantie gaat naar Italië zal je veel particulieren Limoncello tegenkomen, het is namelijk vrij simplet ook zelf te maken. Het meest wordt dit drankje puur en ijskoud gedronken na het diner. Maar ook in de mix met bijvoorbeeld prosecco en tonic is het erg lekker.

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de likeuren?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken zoals Limoncello, delicatessen en de mooiste geschenken. Schrijf je hier in!