Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Jenever

Jenever
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina
 1. SALE
  Bobby's Schiedam Jenever (70cl) (A)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 31,50 Speciale prijs € 29,50
 2. SALE
  Zuidam 1 Jaar oude Korenwijn (50cl) (A)
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 13,95 Speciale prijs € 11,95
Aflopend sorteren

3 Items

per pagina

Online Jenever bestellen

Bestel nu gemakkelijk, snel en goedkoop uw jenever online bij Qeuze.com. Wij leveren jenever en Genever van de beste kwaliteit met merken zoals Ketel no 1, Rutte en Zuidam. Bestel gemakkelijk uw smaak online via onze website Qeuze.com. Wij zijn gespecialiseerd in de Nederlandse Jenevers. 

Oude Jenever of Jonge Jenever?

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was er een tekort aan graan om moutwijn te maken. De oplossing was om het percentage moutwijn in de jenever drastisch te laten dalen. Niet idereen was hier blij mee maar hierdoor ontstonden er 2 soorten jenevers. De oude jenever zoals men gewend was met meer moutwijn en de inmiddels populaire de jonge jenever. De jenever van  100% moutwijn was inmiddels. tegenwoordig kennen we deze jenever onder de naam Korenwijn. 

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Wij werken hiervoor samen met Buspro  fulfilment. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over onze jenever?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken zoals jenever, delicatessen en smaakvolle geschenken. Schrijf je hier in!