Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

 

 

Dranken

Dranken
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina

Populaire Dranken

White lady, Whoo Whoo, Kir Royale, Gin Tonic... het zijn zomaar een paar bekende cocktails die je gemakkelijk thuis kan maken. Maar dan heb je wel de juiste producten nodig. Zin om thuis aan de slag te gaan met cocktails? Dan ben je bij Qeuze op het juiste adres. Bij Qeuze hebben wij een groot aanbod aan cocktail accessoires zoals siropen, shakers, glazen en toebehoren. Maar natuurlijk ook de meest populaire cocktaildranken, van likeur tot gin. Ons assortiment komt tot stand in samenwerking met een geselecteerd aantal specialisten waardoor we een zo compleet mogelijk aanbod hebben voor de lekkerste cocktails.

Maak je cocktail compleet met de juiste drank

Alle producten bij Qeuze worden eerst op smaak en kwaliteit geselecteerd door ons proefpanel dat bestaat uit professionals, hobbykoks en specialisten. Je bestelt bij Qeuze.com dus altijd de beste keuze. Bijna alle producten vind je ook terug in de keukens van sterrenchefs en hobbykoks. Wij leveren dranken en likeuren vanuit vele landen van bekende merken zoals De Kuyper, Bailey's en Bacardi. 

Veilig online bestellen

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de dranken?

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via mail helpdesk@qeuze.com.  

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken, cocktail dranken en delicatessen. Schrijf je hier in!