Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Klantbeoordeling  ✮✮✮✮✮ (9/10)  |  Snelle leveringen  |  Gratis levering vanaf 50 euro  |  Klantenservice            Webshop keurmerk

 

Botanicals & cocktailkruiden

Botanicals & cocktailkruiden
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

19 Items

per pagina
Gratis thuisbezorgd vanaf 50 euro   |   Direct af te halen in Vianen   |   Snelle levering en service
Aflopend sorteren

19 Items

per pagina

Botanicals & cocktailkruiden

Elke Gin heeft zijn eigen smaak en met de juiste garnituur kunt u de perfecte smaak creeeren. Qeuze.com verkoopt een grote selectie aan botanicals zoals jeneverbessen, kardemons en rozenblaadjes. Bij Qeuze.com besteld u nu online gemakkelijk de leukste accessoires voor de echte Gin liefhebber. Wij leveren een mooi assortiment aan glazen, botanics en alles wat een gin nodig heeft zoals de beste tonica waters. Regelmatig zullen wij weer nieuwe trends toevoegen zodat u deze gemakkelijk en snel online kunt bestellen. De meest verkochte botanicals zijn de jeneverbessen, kardemons en rozenblaadjes. 

Hoe maak je een lekkere Gin tonic?

Bij elke Gin past een perfecte tonic. Wij werken vooral met Fever-tree tonic omdat we deze tonic water het meest suptiel vinden en ideaal is voor de 'perfect serve'. Om een goede Gin Tonic te maken heb je aantal zaken nodig: Als eerste een mooi gin glas, tumble of copa is het beste. Vul deze met heel veel ijs ( in een cocktailbar wordt het vaak tot de rand gevuld). Maak het glas goed koud en laat het ijswater eruit lopen. Vul het glas met een borrelglaasje vol met jou favoriete gin en bijpassende tonic (schenk de tonic met veel lucht in). Maak je gin tonic af met een schijfje citroen, komkommer of sinaasappel en een aantal geselecteerde botanicals ( gin kruiden). Proost en veel succes met het maken. 

Online Botanicals kopen

Qeuze.com verkoopt niet alleen de mooiste wijnen en champagnes maar tegenwoordig ook de beste sterke dranken. Bestel nu online gemakkelijk en snel tegen speciale prijzen de spirits zoals Gin en Vodka. Qeuze.com is officieel geregistreerd als online slijterij waardoor het de mogelijkheid heeft om sterke dranken aan te bieden en online te verkopen. Door de centrale ligging van ons magazijn kunt u uw bestelling ook gemakkelijk en zonder kosten ophalen in Vianen. Bij Qeuze.com besteld u online de merken als Tanqueray, Bobby’s, Hendrick’s en Bombay Sapphire Gin.

Altijd als eerste het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken, botanicals en delicatessen. Schrijf je hier in!