Local Storage seems to be disabled in your browser.
Voor de beste ervaring op onze site moet je de lokale opslag in je browser inschakelen.

Cadeautips

Aflopend sorteren

Items 1-24 van 45

Pagina
per pagina
 1. incl. kaartje
  Bailey's pakket
  Rating:
  0%
  € 56,95
 2. incl. kaartje
 3. incl. kaartje
 4. incl. kaartje
 5. incl. kaartje
 6. incl. kaartje
 7. Gin & Tonic L'Arbre starterspakket
  Rating:
  87%
  € 37,95
 8. Gekoeld
  Gin & tonic macarons
  Rating:
  0%
  € 1,50
 9. incl. kaartje
 10. incl. kaartje
 11. SALE
  Gin & Tonic pakket met L'arbre Gin
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 55,00 Speciale prijs € 49,00
Aflopend sorteren

Items 1-24 van 45

Pagina
per pagina

Cadeautips zoals Gin & Tonic en cocktailpakketten

Als Nederlanders geven wij graag een fles wijn cadeau, maar welke wijn ga je geven ? Bij Qeuze hebben we samen met de drankspecialist een mooie selectie gemaakt van de mooiste dranken om cadeau te geven. Mocht je pakket er niet bij zijn, laat het dan even weten. Onze helpdesk denkt graag met je mee. Wij bieden pakketten in alle prijsklasse maar ook in vele mogelijkheden. Van een gin & Tonic pakket tot een volledig cocktail pakket. Wij leveren de geschenken particulier maar ook zakelijk als relatiegeschenk. Meer weten over de zakelijke oplossingen ? Mail of bel ons dan even op.

Veilig online bestellen

Bij Qeuze.com bestel je online vele soorten smaakvolle delicatessen zoals speciale kaas, vleeswaren zoals pata negra, i'TRE sauzen, zout en koffiebonen. Wij ondersteunen de locale ondernemers door hun producten online aan te bieden. Alleen de beste producten zijn door onze chef-kok geselecteerd. Zo hoeft u nooit meer de deur uit voor de beste kaviaar, olijfolie, truffels en zalm het wordt namelijk gekoeld tot aan de deur toe geleverd.

Alle producten die wij online versturen worden verpakt in een speciale transportverpakking. Zo verpakken we gekoelde producten altijd in een speciaal gekoelde verpakking met koelelementen. Hierdoor kunnen we de kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om de kaviaar of verse zalm. Voor de breekbare goederen hebben wij speciale verpakking ontwikkeld waardoor we er zeker van zijn dat deze veilig afgeleverd gaat worden, en mocht er om wat voor reden tijdens transport toch schade zijn dan zullen wij dit netjes oplossen. 

Advies nodig over de wijnpakketten

Ben je op zoek naar iets bijzonders of heb je een bijzondere gelegenheid dan kunnen onze specialisten u verder helpen. Samen met de specialist helpen wij u graag zoeken naar de delicatessen voor elke gelegenheid. Wij zijn bereikbaar via 030 6000355 of via mail helpdesk@qeuze.com.  

Blijf op de hoogte van Qeuze nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze acties, nieuwe producten en leuke culinaire weetjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media. Je krijgt dan als eerste het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles over wijnen, sterke dranken, delicatessen en onze geschenken zoals de Gin & Tonic pakketten. Schrijf je hier in.